Sigtet fallent gemmer sig i kæmpepalæ

Den sigtede fallent Kristian Holm har forladt Danmark og sine mange kreditorer og skjuler sig i stedet i en pragtvilla i Sydfrankrig

Følg Krimi

Den fallerede forretningsmand Kristian Kongstad Holm er konkurs med stort set samtlige af sine selskaber, ligesom han angiveligt er under en personlig konkurs.

Den 39-åriges mange virksomheder og forretninger udgør et spindelvæv af et imperium, som gør det vanskeligt at anslå det præcise tab efter hans gøren og laden, men Holms kreditorer frygter, at der i værste fald kan være tale om krav for op mod 100 mio. kroner.

Og alligevel lever fallenten ifølge Ekstra Bladets oplysninger et liv på første klasse ved den franske riviera, hvor han angiveligt holder til i en tidligere forretningspartners overdådige luksusvilla beliggende på en parklignende grund nær Cannes og med en værdi, som før finanskrisen blev anslået til godt 150 mio. kroner.

Mystiske omstændigheder

Kristian Holm blev for få år siden med et trylleslag et kendt navn i den danske ejendomssektor. Det skete, da han under mystiske omstændigheder pludselig overtog en lang række ejendomme fra den nordsjællandske ejendomsmatador Kristian Bendz-Juul kort før dennes økonomiske deroute.

Siden blev stort set samtlige af Holms firmaer ramt af konkurs, ligesom Nordsjællands Politi sigtede ham for fire forhold herunder bedrageri og underslæb.

Politiet ønsker af hensyn til den igangværende efterforskning ikke at udtale sig om sagen og de konkrete sigtelser, men politiadvokat Helle Just Christensen hos Nordsjællands Politi bekræfter over for Ekstra Bladet, at man har sigtet Kristian Holm for fire forhold af økonomiske kriminalitet.

Ramt smuthul

Men selv om Holm er konkursramt og også et kendt navn hos Lejernes LO efter talrige sager, kan Ekstra Bladet altså i dag afsløre, at Kristian Holm i dag lever et luksusliv i Sydfrankrig i et regulært pragtpalæ, som er ejet af den tidligere ejendomsinvestor Mik Henler.

– Huset blev i 2008-09 sat til salg hos den sydfranske ejendomsmægler Burger Sotheby’s for 20 mio. euro, siger Henler til Ekstra Bladet.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Ekstra Bladet får kritik af Pressenævnet

Seneste nyt

Partimoder Pia kan ikke slippe magten

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.