Sigtet for at dræbe sin mand og fire børn: Smiler og giver håndtegn i retten

Hun havde mest af alt travlt med at charmere tilskuerne

Isabel Martinez virkede ikke brødebetynget over sine gerninger da hun var i retten. Video: AP
Følg Krimi

33-årige mexicanske Isabel Martinez, der bor i USA, er sigtet for at have myrdet sin mand Martin Romero og fire af deres fem børn, der er i alderen et til ti år, ved et knivstikkeri. Parrets femte barn, der er ni år, blev ramt af flere knivstik, men overlevede.

Det skriver flere amerikanske medier, heriblandt CNN.

Fredag var hun i retten, og her havde hun efter sigende mest travlt med at imponere de fremmødte pressefolk. Her så hun direkte ind i kameraerne og sendte thumbs-up, smilede i stor stil og gjorde tegn til, at hun bad.

Foto: AP.
Foto: AP.
 

Isabel Martinez var godt i gang med at forsøge at charmere sig ind på tilskuerne, da dommeren Michael Thorpe afbrød hende for at læse sigtelsen op.

- Jeg vil råde dig til at vende dig væk fra kameraerne. Det er ikke en god idé, det gavner nok ikke din sag, sagde han i retten ifølge CNN.

Advokat - nej tak
Isabel Martinez har udtrykt, at hun ikke ønsker en advokat, da hun er overbevist om, at befolkningen vil hjælpe hende.

- Mine advokater vil altid være folket og min tro. De er mine advokater, det er derfor, jeg er her. Alt andet betyder ikke noget, fortalte hun ifølge CNN.

Dommeren understregede, at han ikke kunne tvinge hende til at få en advokat, men at han ville anbefale det. Da hun forlod retten, mumlede dommeren ifølge CNN: 'Var det ikke en fornøjelse?'.

Torsdag morgen blev politiet kaldt til familiens hjem, hvor de fandt manden og de fire børn.

- Det er en forfærdelig forbrydelse. Ikke kun for ofrene, men også familien og nabolaget. Vi håber og beder til, at det sidste offer overlever, fortæller politiet ifølge CNN.

De ved endnu ikke, hvad motivet for de makabre mord er.

Ifølge Pedro Ramirez, der var nabo til familien, plejede Isabel Martinez at være en positiv person, men han fortæller samtidig, at noget ændrede sig, efter hun for nylig mistede sin far.

Isabel Martinez er fængslet uden mulighed for kaution.

Mere fra Ekstra Bladet+

Uduelighed er ingen hindring for millionløn

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+