Sigtet for dobbelt-drab: Bliver frivilligt bag tremmer

Politiet samler fortsat brikker i efterforskningen af det tragiske dobbeltdrab, der blandt gjorde en fem-årig pige moderløs

Rustvognen kørte her fra Snøde Kirke med de to kister i efter at familie og venner havde sagt farvel til de dræbte. (Foto: Per Rasmussen)
Rustvognen kørte her fra Snøde Kirke med de to kister i efter at familie og venner havde sagt farvel til de dræbte. (Foto: Per Rasmussen)
Følg Krimi

Efterforskningen af det tragiske dobbeltdrab på Langeland for tre uger siden fortsætter, mens en 25-årig mand sidder fængslet i sagen.

I dag vurderer en dommer fortsat fængsling af den 25-årige, men det bliver en skriftlig formalitet, da han frivilligt er gået med til en forlængelse, oplyser efterforskningsleder Henrik Justesen, Fyns Politi til Ekstra Bladet.

Den anholdte er anbragt på en retspsykiatrisk afdeling, efter han en søndag aften i april ifølge sigtelsen skød og dræbte sin 23-årige ekskæreste og hendes nye samlever, en 35-årig mand, med et oversavet jagtgevær.

De voldsomme begivenheder fandt sted i forbindelse med, at den 25-årige skulle aflevere sin lille datter til moderen efter weekend-samvær. Den fem-årige pige befandt sig i faderens bil, mens han skød.

Ingen afhøring
Den fængslede er ikke blevet afhørt, siden han blev anholdt for tre uger siden, og det er der en særlig grund til. Henrik Justesen forklarer, at politiet løbende får erklæringer og rapporter ind fra eksperter på sagen.

Kriminaltekniske rapporter om eksempelvis skudafgivelser og skudvinkler og ikke mindst obduktionsrapporter om de to dødes skudsår skal gennemgås, ligesom politiet også er i gang med at afhøre vidner.

- Og først når vi har alt materialet i sagen, foretager vi en endelig afhøring af den sigtede, siger Justesen.

I sidste ende skal anklagemyndigheden komme med en vurdering af hele forløbet op til og under drabene forud for en retssag mod manden.

Før dobbeltdrabet havde der været en konflikt om forældremyndigheden til den nu fem-årige pige efter, at den 25-årige mand  og den 23-årige kvinde var gået fra hinanden.

Kvinden var siden blevet gravid med sin nye samlever, og parret ventede deres barn, en søn, til sommer.

De to dræbte blev bisat fra Snøde Kirke forrige weekend.

(Foto: Per Rasmussen)
(Foto: Per Rasmussen)
 

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+

LIGE NU