Annonce:
Annonce:

Sigtet for køleskabsdrabet: Direktør pågrebet 10 dage inden fund af kvindelig

En 31-årig dansk mand blev tirsdag fængslet for at have dræbt og skjult sin kæreste i et køleskab. 13 dage inden var han kort tilbageholdt af politiet efter dyremishandling

En 30-årig dansk kvinde blev fundet dræbt i et køleskab sammen med en hund i Sydfrankrig. Hendes partner er varetægtsfængslet for drabet. Ekstra Bladet komme helt tæt på den grund, hvor det danske par boede, hvor politiet fandt skarpladte våben, kokain og hash.

En 30-årig dansk kvinde blev fundet dræbt i et køleskab sammen med en hund i Sydfrankrig. Hendes partner er varetægtsfængslet for drabet. Ekstra Bladet komme helt tæt på den grund, hvor det danske par boede, hvor politiet fandt skarpladte våben, kokain og hash
Annonce:
Følg Krimi

Efterforskningen af drabet på den 30-årige danske kvinde er fortsat i gang i det sydlige Frankrig, hvor Ekstra Bladet er til stede for at følge sagen.

Den dræbte kvindes kæreste, en 31-årig dansk erhvervsmand, blev tirsdag varetægtsfængslet for drabet efter et grundlovsforhør i den franske by Grasse.

Ifølge Ekstra Bladets kilder havde det franske politi fat i manden allerede omkring den 7. september, 13 dage inden fængslingen, i forbindelse med en uhyggelig episode på en parkeringsplads til et indkøbscenter lidt uden for Cannes i Frankrig.

Her skulle manden have mishandlet sin hund, hvilket blev fanget på overvågningskamera ud mod pladsen.

Han fortalte angiveligt politiet, at han var en dansk turist og blev efterfølgende løsladt.

Annonce:

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har parret boet i en luksusvilla i Mandelieu-la-napoule ved den franske riviera i mindst et halvt år før, at kvinden blev dræbt.

Den 31-årige, der er direktør i flere danske firmaer og udadtil har været en succesfuld forretningsmand, har i perioden op til fremstået tydeligt påvirket af narkotika.

Tidslinje: Det ved vi om sagen

SIGTET FOR DRABET PÅ KÆRESTE

  • Tirsdag d. 20 september blev en 31-årig mand stillet for en dommer i Frankrig sigtet for at have dræbt sin kæreste og efterfølgende forsøgt at skaffe sig af med liget i et køleskab, hvor der også skulle ligge en død hund.
  • Hun blev fundet lørdag og han blev anholdt søndag.
  • I huset, hvor parret boede sammen, blev der også fundet kokain, hash, flere ladte våben og en død hund i fryseren.
  • Politiet efterforsker nu sagen og Ekstra Bladet er på stedet i Frankrig og følger sagen tæt.

LEDTE OP TIL DRABET

  • Den nu drabssigtede dansker var inden hændelsen driftig iværksætter, der havde stor succes med flere af sine virksomheder.
  • Den dræbte 30-årige kvinde var også designer og har tilmed har medvirket i et tv-program i forbindelse med hendes hverv.
  • Ifølge Ekstra Bladets kilder fandt parret sammen for cirka et halvandet år siden. De boede sammen i et attraktivt lejlighedskompleks i indre København.
  • I december 2021 flyttede parret til sydfrankrig, hvor de siden har boet i en lejet villa i byen Mandelieu-la-Napoule, tæt på Antibes. Lejligheden i København har siden stået forladt, ligesom de lejede virksomhedslokaler i København.
  • Ifølge Ekstra Bladets oplysninger skulle den nu drabssigtede mand have haft kontakt med det franske politi den 7. september i forbindelse med, at manden skulle have mishandlet en hund på en parkeringsplads i Frankrig. Episoden blev fanget på overvågningskamera.
  • Ifølge Ekstra Bladets kilder skulle mandens adfærd i tiden op til drabet være tydeligt præget af stofmisbrug

Døde hunde i køleskab og fryser
Liget af den 30-årige kæreste blev fundet, efter at manden, der bliver beskrevet som tiltagende utilregnelig, havde bedt bekendte om hjælp til at transportere et køleskab til en losseplads.

Lugten alarmerede de bekendte, der ikke blev beroligede af, at han fortalte, at der lå en død hund. 

Derfor åbnede de køleskabet, hvori de til deres overraskelse ikke alene fandt hunden, men også liget af en kvinde. Efterfølgende henvendte mændene sig til deres advokat, der kontaktede politiet, der skred til anholdelse søndag morgen.

Under ransagningen af parrets hus fandt politiet endnu en død hund i en fryser samt ladte våben, kokain og hash.

Annonce:

En obduktion af kvinden viste, at hun var blevet skudt i hovedet, inden hun blev lagt i køleskabet sammen med den afdøde hund.

Ifølge det franske lokalmedie Nice-Matin, blev hun ifølge politiet dræbt tre til fire dage før, at hun blev fundet.

Læs mere om sagens uhyggelige detaljer her:

Køleskabsdrabet: Mystisk adfærd omkring huset

Ven om skuddræbt: - hun var en solstråle

Drabssigtet direktør: Fra erhvervssucces til uligevægtig

Køleskabsdrabet - sådan er den sigtede

Hør mere om sagen i ugens udgave af 'Afhørt' herunder eller i din podcast-app

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Det er Mette Frederiksens egen skyld, at hun tvinges til at udskrive valg i utide
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: