Sigtet for mordforsøg: Model anholdt for at stikke tvillingesøster

Den kroatiske model Sara Grkovic kan se frem til at blive sigtet for mordforsøg, efter hun stak sin søster ovenpå et skænderi om en fyr

Sara(th.) stak mandag sin tvillingesøster Dajana(tv.) flere gange med en køkkenkniv (Privatfoto)
Sara(th.) stak mandag sin tvillingesøster Dajana(tv.) flere gange med en køkkenkniv (Privatfoto)

Et skænderi over en fyr var mandag lige ved at gøre den 22-årige kroatiske model Sara Grkovic til morder, efter hun flere gange stak sin tvillingesøster, Danaja, med en køkkenkniv.

Det voldsomme overfald skulle angiveligt være blevet fremprovokeret efter Sara Grkovic opdagede, at hendes tvillingesøster var begyndt at date en fyr, hun også havde et godt øje til. Det skriver Daily News.

I et anfald af raseri og jalousi greb 22-årige Sara en kniv i køkken skuffen og stak sin tvillingesøster i brystet og låret.

Politiet blev tilkaldet, da naboer hørte den voldsomme tumult i huset. De kunne kort efter finde den stærkt blødende Dajana ligge i en pøl af blod på køkkengulvet, hvor den hårdt sårede pige kæmpede for sit liv.

På hospitalet kunne lægerne konstatere, at Dajana var blevet ramt af to dybe knivstik, men mandag aften kunne de erklære hendes tilstand for stabil.

Gennemsyret af jalousi
Overfaldet skete i den kroatiske havneby Rijeka, og naboer samt bekendte til de to fortæller ifølge Daily News, hvordan de to søskende altid har været jaloux på hinanden over, hvem der var den mest attraktive.

- De var begge meget smukke. Jeg tror ikke, de bekymrede sig om konkurrence fra andre kvinder, men de var helt sikkert jaloux på hinanden, siger en kvindelig nabo til avisen.

Pigerne boede sammen med deres mor i en lejlighed, mens deres mor var i Tyskland for at arbejde. Alene tiden i hjemmet havde ifølge lokale fået pigerne til at skeje mere ud:

- De var blevet lidt vilde efter deres mor rejste væk og var efterladt meget til sig selv. Men vi havde aldrig troet, det skulle komme til dette.

Seneste nyt

En del gerningsmænd synes at gå fri

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.