Sigtet for voldsomt jalousi-drab: Bliver frivilligt bag tremmer

39-årig mand blev ifølge politiet tævet ihjel med en stavlygte i et blodigt jalousi-opgør

Se billeder fra gerningsstedet, da en mand blev fundet død (Video: Kenneth Meyer)
Følg Krimi

Ved du noget? Send et tip i en sms til 1224 (alm. takst) eller send en mail til 1224@eb.dk

Rivalisering om en kvinde var ifølge politiet motivet, da en 39-årig mand i starten af juli blev tæsket til døde på Harboesvej i Hornbæk.

En 32-årig mand er sigtet for jalousi-drabet, og han har netop valgt at få sin varetægtsfængsling frivilligt forlænget med yderligere fire uger.

Det oplyser Nordsjællands Politi til Ekstra Bladet.

Den 32-årige nægter sig skyldig i drab. Under grundlovsforhøret fremgik det af sigtelsen, at den 32-årige slog offeret adskillige gange i hovedet med en stavlygte om aftenen 2. juli.

 

Overfaldet skete med sådan en kraft, at det 39-årige offer afgik ved døden kort efter. Både offer og gerningsmand har danske navne.

Under grundlovsforhøret betegnede senioranklager Kenn Jørgensen den 32-årige som en 'rival' til offeret, og den anholdte har ifølge politiet selv forklaret, at jalousi til en fælles kvindelig bekendt var årsag til det voldsomme overfald.

Grundlovsforhøret ved Retten i Helsingør blev holdt for lukkede døre, men dommeren valgte i starten af juli at fængsle den 32-årige på baggrund af en begrundet mistanke om drab og 'særlig bestyrket mistanke' om vold med døden til følge.

Den sidste formulering bruges sædvanligvis kun, hvis den sigtede har erkendt forholdet, men det vil hverken politi eller anklager bekræfte.

Det var en gammel ven, som ved et tilfælde fandt den 39-årige stærkt blødende i villakvarteret på Carl Bødker Nielsens Vej i Hornbæk. Ifølge vidnet lå manden midt på gaden og var stadig ved bevidsthed.

Ven tæsket ihjel på åben gade: - Jeg fik et chok, da jeg så, hvem det var

- Jeg spurgte, hvad der var sket, og sagde til ham: 'bare rolig, jeg er hos dig - jeg er hos dig'. På det tidspunkt var hans øjne åbne, og han kiggede på mig, men han kunne ikke sige noget - han kæmpede for at trække vejret, forklarede vennen 'Ali' efterfølgende i et interview med Ekstra Bladet. 

På trods af en ihærdig indsats fra Ali og to frivillige brandmænd, som også tilfældigvis befandt sig i området, stod den 39-årige mands liv ikke til at redde.

Efterfølgende lagde flere beboere fra villakvarteret blomster og lys, hvor den dræbte blev fundet.

Seneste nyt

Det er ikke mere heltemodigt eller bonusværdigt at være sygeplejerske end sosu

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.