Sigtet i sag om trippeldrab havde krudtpartikler i ansigtet

Dommer: Sigtet havde motiv til at begå tredobbelt drab

Suhaib Jaffar, Philip Rasmussen og Mike Vinther blev slået ihjel på Frederiksberg natten til 11. november i fjor. Fotos: Kenneth Meyer og privat
Suhaib Jaffar, Philip Rasmussen og Mike Vinther blev slået ihjel på Frederiksberg natten til 11. november i fjor. Fotos: Kenneth Meyer og privat

En af de sigtede i sagen om en tredobbelt likvidering på Frederiksberg i november sidste år havde motiv til at ønske de tre mænd døde. Desuden havde han krudtspor på sig, da han blev anholdt dagen efter drabet.

Sådan lyder det i dommerens begrundelse for, at manden fængsles i 23 dage frem til 12. maj.

Tirsdag er fem ud af seks sigtede blevet varetægtsfængslet, og dommeren mangler kun at tage stilling til den sidste af de sigtede.

I dommerens begrundelse for fængslingen lød det for den femte sigtede, at han havde motiv til drabene, at der var beviser mod ham i form af teleoplysninger, samt at han havde krudtpartikler på den ene hånd og i ansigtet, da han blev anholdt dagen efter drabet.

Suhaib Jaffar, Philip Rasmussen og Mike Vinther blev slået ihjel på Frederiksberg natten til 11. november i fjor. Fotos: Kenneth Meyer og privat Krimi Nu fremstilles seks for trippeldrab: Rockertilhører blev irettesat

Derfor mener dommeren, at der er begrundet mistanke for, at den sigtede er skyldig.

Ifølge oplysninger til Ekstra Bladet oplysninger er han slægtning til en person i kredsen omkring de tre dræbte.

Alle seks mænd nægter sig skyldige i sigtelserne.

Ofrene for det tredobbelte drab var Philip Rasmussen på 19 år, Suhaib Jaffar på 23 år samt Mike Vinther på 24 år. De lå og sov i en lejlighed, da de blev skudt, og politiet kalder drabene for en likvidering. Det har tidligere lydt, at de var banderelaterede.

Drabene fandt sted 11. november cirka klokken 03.03 om natten.

I sigtelsen mod de seks lyder det, at de alle er sigtet for drab og til dels medvirken til drab. Sammen skal de have forberedt drabene ved blandt andet at have anskaffet sig to våben.

Ifølge sigtelsen befandt tre af de sigtede sig i eller ved lejligheden, da drabene fandt sted på 1. sal i en lejlighed.

Ifølge politiet er fem af de seks mænd, der er sigtet i forbindelse med drabene, relateret til rockergruppen Bandidos.

De blev anholdt mandag under en større politiaktion på Sjælland.