Annonce:
Annonce:

Sigtet sexstalker blev løsladt: Nu er han bag tremmer

Fire mænd er blevet sigtet og løsladt i sagen om sexkrænkelser i København, men nu har Østre Landsret besluttet, at den ene skal fængsles alligevel

Politiet har tidligere offentliggjort dette kort over det område, som sex-krænkelserne er sket i. Politiet har siden fået en række nye anmeldelser.
Politiet har tidligere offentliggjort dette kort over det område, som sex-krænkelserne er sket i. Politiet har siden fået en række nye anmeldelser.
Annonce:
Følg Krimi

En 33-årig albaner, der i fredags blev løsladt i et grundlovsforhør i København - sigtet for blufærdighedskrænkelse og voldtægtsforsøg - er nu alligevel endt bag tremmer.

Manden, som af politiet formodes at være den såkaldte 'sexstalker', der har forgrebet sig på flere kvinder på Nørrebro og Østerbro i København siden oktober, blev anholdt torsdag og fremstillet i grundlovsforhør fredag, hvor dommeren dog ikke mente, beviserne mod ham var stærke nok til en fængsling.

Den beslutning omstødte Østre Landsret, og derfor blev han tirsdag endnu engang fremstillet i dommervagten - denne gang for at få slået fast, hvor længe han skal sidde bag tremmer.

Ny anholdelse for sex-krænkelser i København: Fire er nu løsladt

Annonce:

Manden er sigtet for fem tilfælde af blufærdighedskrænkelser og voldtægtsforsøg, herunder et forhold sammen med en endnu uidentificeret gerningsmand. På den baggrund blev dørene lukket under dagens retsmøde, men Ekstra Bladet har tidligere beskrevet de fem punkter i sigtelsen.

Det seneste forhold var i sidste weekend, hvor der var et overgreb i Bragesgade på Nørrebro. Her fulgte gerningsmanden efter en ung kvinde ind i hendes opgang klokken 03.15 og kyssede hende flere gange på munden og forsøgte at tungekysse hende. Det mislykkedes, da kvinden bed manden i læben, så han flygtede.

Det forhold er et af fem, som den 33-årige albaner nu sigtes for. Han nægter sig skyldige i alle fem forhold.

22-årige Linda offer for sex-stalker: Frygter flere gerningsmænd

Den 33-årige er også sigtet for et voldtægtsforsøg den 31. oktober ved 05-tiden om morgenen i Ourøgade på Østerbro, hvor en mand fulgte efter en ung kvinde ind i hendes opgang og op til femte sal, hvor han skubbede hende ind i entreen, rev hendes overtøj og bluse af, befølte hende og kyssede hende på brystet og i ansigtet.

Annonce:

Det lykkedes kvinden at flygte ned til underboen, da gerningsmanden tog sine bukser af.

Det tredje er også et voldtægtsforsøg, begået den 11. oktober på Rungsted Plads, hvor to mænd i forening forsøgte at voldtage en ung kvinde.

De tvang sig ind i hendes lejlighed, gav hende adskillige knytnæveslag i ansigtet og tog kvælertag på hende, mens de forsøgte at voldtage hende i soveværelset. Voldtægtsforsøget mislykkedes, da det lykkedes offeret at flygte.

Politi advarer kvinder mod at gå alene: Ti kvinder seksuelt overfaldet

Den 33-årige sigtes også for endnu to blufærdighedskrænkelser. Og de fem er langt fra de eneste forhold, politiet efterforsker.

- Vi har fået mellem 90 og 120 anmeldelser, som vi nu undersøger, siger Brian Belling fra Københavns Politi.

Politiet mener, at flere mænd har udenlandsk afstamning står bag forbrydelserne.

Annonce:

Ofrene er typisk blevet forfulgt af mænd, der har passet dem op, når de låste sig ind i deres opgange, har befølt dem og kysset dem, og i flere tilfælde er der tale om grove voldtægtsforsøg.

Tidligere har en marrokaner, en rumæner og en bulgarer været anholdt i sigtet i flere forhold i sagen, men de er alle blevet løsladt igen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: