Skænderi om mobiltelefon førte til adskillige knivstik

Anklagemyndigheden i Østjylland har fået fængslet en 24-årig mand efter et natligt knivstikkeri i Åbyhøj

Et skænderi mellem to mænd på åben gade udviklede sig natten til tirsdag dramatisk. En 20-årig mand blev ved episoden ramt af flere knivstik, oplyser Østjyllands Politi.

- Der er tale om overfladiske stik, og den forurettede har ikke været i livsfare. Derfor er der rejst sigtelse for grov vold og ikke for drabsforsøg, siger politikommissær Anders Uhrskov til Ritzau.

Episoden skete kort før klokken 01 på Dr. Holsts Vej i Aarhusforstaden Åbyhøj. Her kom de to mænd i klammeri ved en bil. Politiet har efterfølgende anholdt en 24-årig mand i sagen.

- Vi har afhørt den forurettede, og den sigtede skal også afhøres. Den forurettede har fortalt, at det drejede sig om et skænderi omkring en mobiltelefon, siger Anders Uhrskov.

Politikommissæren kan på nuværende tidspunkt ikke svare på, hvorvidt politiet stoler på, at den alvorlige forbrydelse bunder i en sådan bagatel.

- Man kan jo have sine forestillinger om, hvorvidt det er den fulde sandhed, men det er jo det, som efterforskningen forhåbentlig vil give svar på, siger Anders Uhrskov.

Den 24-årige mand blev tirsdag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Aarhus, hvor en dommer varetægtsfængslede ham indtil 30. november.

Fængslingen blev på stedet kæret til Vestre Landsret, oplyser vagtchefen hos Østjyllands Politi.