Skønhedsdronning død efter trafikulykke

24-årige tidligere Miss New Jersey døde mandag af sine kvæstelser efter en trafikulykke. Der afholdes mindegudstjeneste i næste måned

24-årige Cara McCollum, som vandt Miss New Jersey i 2013, er død som følge af de kvæstelser, hun pådrog sig under en trafikulykke. (Foto: AP)
24-årige Cara McCollum, som vandt Miss New Jersey i 2013, er død som følge af de kvæstelser, hun pådrog sig under en trafikulykke. (Foto: AP)
Følg Krimi

Tidligere vinder af Miss New Jersey og deltager i Miss America, den 24-årige Cara McCollum, døde mandag af sine kvæstelser efter et solouheld i sin Ford Mustang, skriver AP.

Cara McCollum kørte uden sikkerhedssele på en motorvej i Pittsgrove Township syd for Philadelphia i delstaten New Jersey, da hendes bil skred ud, ramte et træ, drejede rundt, ramte yderligere to træer og endte i grøften.

Politiet mener, at skønhedsdronningen ikke kørte efter forholdene. Hun skulle have kørt for hurtigt på den våde vej, skriver AP.

'Vi har konstant bedt for et mirakel, og vi tror, at Gud nu har besvaret vore bønner.'

'Selv om det ikke var det mirakel, vi i første omgang havde forestillet os, er det alligevel et mirakel', skrev familien på Facebook efter Cara McCollum udåndede.

Cara McCollum bliver begravet søndag, og 12. marts afholder The Miss New Jersey Education Foundation en mindegudstjeneste.

Cara McCollum kom oprindeligt fra Arkansas og vandt Miss New Jersey i 2013. Hun var uddannet fra Princeton Universitet og arbejdede som tv-vært.

Soloulykken skete på motorvej 55 syd for Philadelphia. (Foto fra Google Maps)
Soloulykken skete på motorvej 55 syd for Philadelphia. (Foto fra Google Maps)
 

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvordan synes Mette Frederiksen selv, det går?