Annonce:
Annonce:

Skolechef: Sådan tackler vi sorgen

- Det er en utroligt trist ulykke, siger skolechef efter dødsulykke, hvor beruset lærer kører 14-årig elev ihjel

Ekstra Bladets Karsten Gøttler giver her en opdatering fra rundkørslen, hvor den tragiske ulykke fandt sted (Foto: Claus Bonnerup)
Annonce:
Følg Krimi

Chefen for skolevæsnet i Randers, Henrik Johansen, er ligesom sine medarbejdere stærkt berørt af dødsulykken fredag efter skoletid, hvor en 14-årig pige fra Langå blev kørt ihjel af en spirituspåvirket mand, som tidligere har været lærer på pigens skole.

- Ulykken indtraf så sent på skoledagen, at vi først ret sent fik underretning om, at den omkomne var en af Langå Skoles elever, siger Henrik Johansen.

Skolen nåede end ikke at sætte Dannebrog på halv i går og har heller ikke flaget i dag.

Spritstiv lærer var frakendt kørekortet

- Vi iværksætter forskellige tiltag mandag morgen og stiller op med et beredskab, så de lærere, der er tættest på eleven og kammeraterne, bliver klædt godt på til at se, hvis nogle trænger til ekstra omsorg, siger Henrik Johansen.

Annonce:

Skolechefen bekræfter overfor Ekstra Bladet, at den 55-årige dødsbilist tidligere var ansat på Langå Skole. Han vil dog ikke kommentere årsagen til lærerens afsked med skolen.

- Det ligger inden for rammerne af en personalesag, som jeg ikke kan gå nærmere i dybden med. Jeg kan blot sige, at den pågældende har et andet tjenestested i Randers kommune i dag, siger Henrik Johansen.

- Vi har oplysninger om, at Langå Skole strakte sig langt for at hjælpe den pågældende med et alkoholproblem, inden han blev afskediget. Det har ikke haft indflydelse på hans nye ansættelse i samme kommune?

- Det kan jeg hverken be- eller afkræfte, siger skolechefen.

Langå Skole har her klokken 17 arrangeret en mindesammenkomst ved ulykkesstedet på Ulstrupvej-rundkørslen i byens udkant.

De værste vanvidsbilister

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Inflation er den største ødelægger af almindelige menneskers økonomi
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: