Annonce:
Annonce:

Skolefodbold endte i stenkast mod politiet

En spiller fra udebaneholdet blev overfaldet og politiet blev mødt med stenkast til en kamp i Ekstra Bladets skoleturnering

Annonce:
Følg Krimi

Tirsdag eftermiddag tog Signaturskolen Kvaglund mod Nordre Skole fra Bramming i Ekstra Bladets skoleturnering.

Gæsterne vandt 5-0, men kampen endte med at udvikle sig ganske voldsomt, da en spiller fra hjemmebaneholdet sammen med en tilskuer angreb en spiller fra det gæstende hold. Det skriver TV SYD.

- Under tumulten slog en Kvaglund-spiller og en tilskuer med knytnæver på en Bramming-spiller. Da en af vores patruljer kom til stede i Kvaglund, var stemningen så ophidset, at de bad om assistance fra endnu en patrulje, oplyser vagtchef Ole Aamann, Syd- og Sønderjyllands Politi, tirsdag aften til TV SYD.

Den ekstra patruljebil blev tilkaldt, da den første ankomne blev ramt af stenkast, mens betjentene forsøgte at få ro på situationen. Politiet har navnene på de to 16-17-årige drenge, som nu kan forvente et besøg og retsligt efterspil.

Det er anden gang på blot tre dage, at Syd- og Sønderjyllands Politi må rykke ud til en voldelig fodboldkamp. En serie 5-fodboldkamp mellem Høje Kolstrup B81 og Christiansfeld IF i Aabenraa blev afbrudt søndag, da en dommer blev skubbet i brystet, mens tilskuere skød krudt af, før politiet ankom til stedet og fik ro på situationen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: