Annonce:
Annonce:

Skosåler på biler afslørede hærværk

To mænd begge på 25 år anholdt og sigtet for hærværk mod parkerede biler i Aarhus

Annonce:
Følg Krimi

To mænd blev søndag og natten til mandag anholdt og sigtet for to forskellige hærværksforhold mod biler i Aarhus. Begge de anholdte blev ifølge Østjyllands Politi tilsyneladende fældet af deres skosåler.

En 25-årig mand blev søndag klokken 8.19 anholdt og sigtet for hærværk efter at have hoppet rundt på fem biler på Teglværksgade i det centrale Aarhus.

Et kvindeligt vidne så den 25-årige, der gik rundt oven på flere parkerede biler og hoppede på dem, så de fik buler. En enkelt af bilerne fik knust forruden. Da kvinden råbte af hærværksmanden, flygtede han fra stedet.

Det kvindelige vidne ringede herefter til politiet og ud fra hendes gode signalement, kunne en patrulje anholde den formodede gerningsmand tæt på gerningsstedet bare to minutter efter. Han nægtede at have noget med hærværket at gøre, men bilerne var våde af dug, så der var meget fine og tydelige aftryk fra skosåler. De passede fuldstændigt på de sko, som den anholdte havde på, og han blev derfor sigtet for hærværk.

Skosåler på siderude

I nat klokken ét var der endnu en mand, der blev fældet af sine skosåler. En beboer på Gebauersgade i Aarhus opdagede en mistænkelig mand, der luskede rundt i baggården til en ejendom. Beboeren kontaktede politiet, da han troede, at manden ville stjæle nogle cykler. Da patruljen kom frem, opdagede de aftrykket af en sko på en parkeret bils siderude.

Ikke langt fra den parkerede bil fandt patruljen personen, en ligeledes 25-årig mand, som var set luske rundt. Han havde ingen stjålne ting på sig, men det viste sig, at hans skosåler matchede aftrykket på bilen, og han blev derfor anholdt og sigtet for hærværk.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Varmepenge til rusmidler - hvordan synes I selv det går?
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: