Skrækdanskers kone bedøvet og skamferet: Vågnede i pøl af blod

Danske Peter Frederiksens 28-årige afrikanske kone fortæller nu, hvordan hun efter eget udsagn blev skamferet af danskeren. Se interviewet her

Skrækdanskers kone bedøvet og skamferet: Vågnede i pøl af blod

(Foto: Anthon Unger/redigering: Mille S. Christiansen)

(BLOEMFONTEIN, SYDAFRIKA (Ekstra Bladet): Lige nu sidder danske Peter Frederiksen fængslet i Sydafrika for en række alvorlige forbrydelser. Blandt andet er danskeren sigtet for at have omskåret kvinder og gemt deres kønsorganer i sin fryser, ligesom han også er sigtet for seksuelle overgreb og besiddelse af børneporno.

Mandag beskyldte han sin blot 28-årige kone for at stå bag de mange forbrydelser:

Men i dag tager konen bladet fra munden i Ekstra Bladet. Blandt andet fortæller hun, hvordan hun en februar nat i 2014 blev omskåret af danskeren mod sin vilje.

- Da jeg vågnede op, lå jeg i min seng, og blodet sprøjtede op. Jeg var meget svimmel og kunne slet ikke tale. Det eneste, jeg så til at starte med, var blitzen fra kameraet. Så opdagede jeg, at det var Peter, der stod i rummet med kameraet.

Hun mistænker den 63-årige dansker for at have puttet bedøvelsesmiddel i hendes drink, så han uforstyrret kunne udføre overgrebet på hende. En forklaring, der stemmer overens med det sydafrikanske politis foreløbige teorier samt de fund af store mængder bedøvelse, man har gjort i Peter Frederiksens lejlighed.

- Jeg havde voldsom hovedpine, da jeg vågnede. Og den smerte, jeg følte, har jeg aldrig oplevet lignende. Jeg troede, jeg skulle dø, fortæller hun.

Tutti forsøger på nuværende tidspunkt at blive skilt fra den 63-årige mand.

Se indslaget med danskerens 28-årige kone øverst i artiklen og læs det store interview med hende i EKSTRA:

Skrækdanskerens eks-kone: Jeg blev bedøvet med champagne – vågnede i pøl af blod