Skræmmende sag i Tyskland: Afdød mand menes at stå bag seks mord

Mand levede uhyggeligt dobbeltliv og frygtes at stå bag adskillige drab

13-årige Tristan Brübach er et af de formodede ofre for uhyggelig seriemorder. (POLITIFOTO)
13-årige Tristan Brübach er et af de formodede ofre for uhyggelig seriemorder. (POLITIFOTO)

Det der startede som en familietragedie, da 67-årige Manfred S. for to år siden pludselig mistede livet, udviklede sig kort efter til en uhyggelig afsløring af familiefaderens bagside.

Og mandens skræmmende fortid kan nu vise sig at være langt mere blodig end først antaget, skriver flere tyske medier, heriblandt Bild.

Sagen startede efter mandens død, da hans datter skulle rydde op i hans hus. Her opdagede hun til sin gru, at der stod en tønde med ligrester af en kvinde i hans garage. Det viste sig senere at være en prostitueret fra området omkring jernbanen i Frankfurt.

Sagen var i sig selv forfærdeligt, og den afslørede en drabelig skyggeside af den 67-årige indretningsarkitekt, og nu har politiet løftet sløret for det, der kan betegnes som et uhyggeligt dobbeltliv.

Ligrester fra en kvinde blev fundet i denne garage i 2014. (POLITIFOTO)
Ligrester fra en kvinde blev fundet i denne garage i 2014. (POLITIFOTO)
 

Dræbte og parterede 13-årig
Ifølge en pressemeddelelse sendt ud af politiet i delstaten Hessen, formoder politiet at manden står drabene på mindst fire andre prostituerede samt på den 13-årige dreng Tristan Brübach, der blev myrdet i 1998.

Ifølge politiet blev to af kvinderne dræbt i 1971, mens de to andre kvinder blev dræbt i henholdsvis 1991 og 1993.

Politiet iværksatte en længere efterforskning, fordi der blev fundet flere økser og save i mandens garage, og det kunne derfor ikke udelukkes, at der var flere ofre, og de er altså nu kommet frem til, at manden har mindst fem liv mere på samvittigheden.

Det mest opsigtsvækkende drab, som manden nu mistænkes for, er drabet på Tristan Brübach.

Den 13-årige skoledreng blev slået og kvalt til bevidstløshed, hvorefter han blev myrdet ved at få skåret halsen over.

Drengens lig blev efterfølgende fundet i en tunnel i Liederbach i hårdt medtaget tilstand, og liget manglede flere kropsdele, heriblandt testiklerne samt kød fra balder og lår. Det formodes, at morderen havde taget det med som 'trofæ' fra den uhyggelige ugerning.

Politiet sikre i deres sag
Det bestialske drab trak efterfølgende overskrifter i hele Tyskland og fik hele nationen optaget i jagten på morderen, som altså indtil videre har været uden resultat.

Ifølge politiet er der 'flere meget specifikke handlinger' af den formodede morder, der knytter ham til den 13-årige dreng, på trods af at det altså er et mandligt offer i modsætning til de kvindelige prostituerede, Manfred S. ellers mistænkes for at have dræbt.

Politiet meddeler, at de vil afholde et pressemøde torsdag, hvor de vil redegøre nærmere for sagen og det, som arbejdsgruppen ved navn 'Alaska', er kommet frem til. Gruppen blev netop oprettet for at efterforske manden efter de gruopvækkende fund i hans bolig for to år siden.

Politiet udelukker fortsat ikke, at manden kan stå bag endnu flere drab.