Skræmmende video: Her går voldtægtsmand med sit offer

- Jeg føler mig lamslået. Sådan lyder det fra en 24-årige pige, der nu har set den skræmmende video, hvor hun bliver hevet væk af en voldtægtsmand. Se videoen i indslaget foroven

Se den skræmmende optagelser her

For cirka to år siden den 14. august 2014 blev en blot 24-årige pige fra Leeds, England, voldtaget i en baggård tæt ved et shoppingscenter i West Yorkshire.

Selvom politiet gjorde alt, hvad de kunne for at fange gerningsmanden, så er det stadig ikke lykkedes. Politiet i Leeds offentliggjorde endda videoen sidste år i håbet om, at nogle ville kunne genkende voldtægtsmanden, men heller ikke det hjalp.

Nu har offeret, den 24-årige pige, selv set videoen. Hun håber, at gerningsmanden vil melde sig selv. Det skriver Dailymail.

'Jeg er lamslået'
Den 24-årige kvinde var i byen med sine venner, da hun om aftenen besluttede sig for at tage hjem.

På vej hjem møder hun en høj, mørk mand der er iklædt en sort lang frakke. De har en kort samtale sammen, hvorefter resten er glemt. I videoen kan man se voldtægsmanden løfte offeret langs vejen, hvorefter voldtægten finder sted.

Siden voldtægten fandt sted har offeret været helt tavs. Men nu står hun frem og fortæller, hvordan det har været, at se sig selv med gerningsmanden i videoovervågningen.

- Da jeg så videoen, følte jeg mig lamslået,  blev vred og følte væmmelse, fortæller hun til den engelske nyhedskanal BBC one's Crimewatch.

Den 24-årige kvinde ønsker at være anonym. Men hun fortæller, at hun håber at gerningsmanden vil reagere på hendes udtalelser. Hun håber, at han har samvittighed nok til at melde sig selv.

Grænseoverskridende
Politiet har haft mange overvejelser, om hvorvidt de ville offentliggøre videoen eller ej.

De har derfor været i dialog med offeret op til flere gange, da den 24-årige kvinde har følt, at det har været grænseoverskridende.

Politiet håber fortsat på, at de kan fange gerningsmanden. Han beskrives som værende høj, mørk og i en alder af 30-40 år.

Se den skræmmende video i indslaget foroven