Annonce:
Annonce:

Skubbede togkontrollør ned på skinnerne: Nu er manden sigtet

Den 32-årige bliver sigtet for tre tilfælde af vold mod tjenestemand

Chokerede passagerer ser overfaldet ske. (Video: Københavns Vestegns Politi)
Annonce:
Følg Krimi

Ved du noget? Send os dit tip på 1224@eb.dk eller SMS 1224 (alm. takst)

En 32-årig mand blev mandag klokken anholdt på et jobcenter i Høje-Taastrup, fordi han optrådte voldeligt og kastede rundt med inventar i lokalerne.

Da politiet kom til stedet, truede manden desuden en betjent og en vagt, og som om det ikke skulle være nok, fandt politiet senere ud af, at manden er identisk med en efterlyst person, som 22. september skubbede en togkontrollør ud på skinnerne på Glostrup Station.

Derfor er manden nu sigtet for tre forhold af vold mod tjenestemand, og han skal i grundlovsforhør tirsdag formiddag, oplyser Københavns Vestegns Politi til Ekstra Bladet.

Anholdt to timer efter efterlysning
Den 32-årige mand blev anholdt blot to timer efter, at Københavns Vestegns Politi havde udsendt en efterlysning af manden med billeder fra overfaldet på togkontrolløren 22. september.

Annonce:

Overfaldet skete ifølge politiet, efter at gerningsmanden netop var stået af s-toget på Glostrup Station klokken 13.55 med sin cykel. Samtidig gjorde en kontrollør sig klar til at stige på toget, og det ender med, at gerningsmanden skubber kontrolløren ud af toget.

Forklaringen var her, at overfaldsmanden angiveligt var kommet til at stige på det forkerte tog, og at skubbet var et uheld.

Herefter fulgtes kontrolløren og gerningsmanden side om side imod stationens fjerneste udgang. På overvågningsvideo kan man se, at de to taler sammen, mens de følges ad.

Snakken udvikler sig dog pludseligt meget drastisk, da gerningsmanden vælger at skubbe kontrolløren ud på skinnerne med sin cykel. Heldigvis fik kontrolløren dog fat i cyklen, så han hurtigt kunne komme op på perronen igen.

Gerningsmanden stak af fra stedet på sin cykel i retning mod udgangen.

Skubbede togkontrollør ud på skinnerne: Politiet efterlyser overfaldsmand

Øverst i artiklen kan man se, hvordan manden skubbede kontrolløren. Vi har valgt at sløre ansigterne, da den formodede gerningsmand nu er anholdt.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Stadig en stank af magtmisbrug i minksagen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: