Skud affyret: Mand ramt

En mand er kommet til skade, efter flere skud er blevet affyret i Nordsjælland

Politiet undersøger området, hvor skuddene faldt (Video: Kenneth Meyer)

Ved du noget? Send dit tip i en sms til 1224 (alm. sms-takst) eller send en mail til 1224@eb.dk

Mindst en person er ramt og kommet til skade af skud i Værløse tirsdag aften. Politiet modtog anmeldelsen klokken 19.32.

- Jeg kan bekræfte, at der har været noget skyderi i Værløse. En person er kommet til skade, men mere kan jeg ikke sige på nuværende tidspunkt, siger vagtchefen hos Nordsjællands Politi, Søren Bjørnestad, til Ekstra Bladet.

Den tilskadekomne mand er kørt på sygehuset, men hans tilstand er endnu ukendt.

- Vi har afhørt nogle vidner ja, men jeg kan ikke sige hvor mange, eller hvad de har sagt, siger pressechefen hos Nordsjællands Politi, Henrik Suhr, til Ekstra Bladet.

Ifølge Ekstra Bladets mand på stedet ligger der i omegnen af 14 tomme patronhylstre i en radius af 10 meter fra en blodig dyne og pude, som er smidt midt på vejen.

Politiet er talstærkt til stede, og en borger fortæller til Ekstra Bladet, at det er omkring Kirke Værløsevej i Værløse, at skyderiet har fundet sted.

- Vi har rigtig travlt i Værløse lige nu, og vi har en masse betjente på stedet. Men jeg kan hverken be- eller afkræfte noget som helst, siger pressechefen hos Nordsjællands Politi til Ekstra Bladet.

Politiet meddeler, at identiteten af ofret endnu er ukendt.

- Jeg kan heller ikke sige, om vi har anholdt nogen, siger Henrik Suhr.

- Er skyderiet mon banderelateret?

- Jeg kan ikke udelukke det, men jeg kan heller ikke bekræfte, at det er banderelateret.

- Hvorfor ligger der dyne og pude på vejen?

- Jeg kan godt se, at der ligge en dyne og en pude, men jeg kan ikke sige, hvorfor de ting ligger der, siger Henrik Suhr fra Nordsjællands Politi.

Politiet oplyser, at den foreløbige efterforskningen ikke viser nogle tegn på, at der er sammenhæng mellem skyderiet her og skyderierne i København 14. og 15. februar.

Se mere video fra stedet her

Blodig dyne og pude er fundet ved gerningsstedet (Foto: Kenneth Meyer)
Blodig dyne og pude er fundet ved gerningsstedet (Foto: Kenneth Meyer)

Ekstra Bladet følger sagen...