Skud affyret mod hus: Mor, far og spædbarn lå og sov

Far, mor og et spædbarn var hjemme, da deres hus natten til lørdag blev beskudt. Politiet søger efter vidner

Ved du noget? Tip os på mail 1224@eb.dk eller send en sms til 1224 (alm. sms-takst).

Der blev natten til lørdag affyret skud mod et hus på Munkholmvej i Holbæk. Husets beboere - far, mor og et spædbarn - var hjemme, da det skete, men ingen blev ramt.

- De er selvfølgelig skræmt fra vid og sans, og de har taget ophold andetsteds, siger kommunikationsmedarbejder Martin Bjerregaard, Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet står på nuværende tidspunkt uden et motiv til skyderiet, der skete kort før klokken 01.17.

Se mere video på Local Eyes.

Skud mod soveværelse
Huset og dets omgivelser bliver lørdag undersøgt af politiets teknikere for at finde spor efter skyderiet. Her har man kunnet konstatere, at adskillige skud er blevet affyret. Blandt andet er der fundet skudhuller i et vindue ind til soveværelset, hvor parret lå og sov, da det skete.

- Der er blevet affyret flere skud, og her er blandt andet soveværelsevinduet blevet ramt. De tekniske undersøgelser skal lægge fast, hvor der er skudt og hvorfra. Derfor kan jeg på nuværende tidspunkt ikke sige mere, lyder det fra Carsten Andersen, kommunikationsmedarbejder.

Motiv ukendt
I en pressemeddelelse skriver Midt- og Vestsjællands Politi, at det endnu for tidligt at sige noget om eventuelle gerningsmænd, ligesom det også er for tidligt at sige noget om, hvorvidt skyderiet har relation til verserende konflikter i rocker- og bandemiljøet.

- Formoder I, at motivet kan findes i verserende konflikter i bande- og rockermiljøet, siden I nævner det i jeres pressemeddelelse?

- Vi har ingen idé om, hvem vi skal kigge efter, og vi ved jo, at I (medierne, red.) vil spørge ind til det. Det er derfor, vi har skrevet det, uddyber Carsten Andersen, kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi.

- Vi har ikke anholdt nogen endnu, og vi kender heller ikke noget til motivet for sagen, så der er derfor stadig mange løse ender.

Ved du noget?
Carsten Andersen understreger, at politiet efterforsker sagen med dybeste alvor, og derfor har politi og teknikere også brugt meget krudt natten over på at undersøge gerningsstedet.

Foruden de tekniske undersøgelser er politiet i færd med at afhøre familien for at få klarlagt detaljerne i forbindelse med skyderiet.

Ligeledes efterlyser Midt- og Vestsjællands Politi vidner, der kan have set eller hørt noget i området omkring Munkholmvej. Oplysningerne herom kan ringes ind på 46351448 eller 114.

Ved du noget? Tip os på mail 1224@eb.dk eller send en sms til 1224 (alm. sms-takst).