Skud affyret mod ungdomsklub

Københavns Politi er rykket ud til en mulig skudepisode i Tingbjerg

Se optagelser fra gerningsstedet her. (Video:Kenneth Meyer)

Ved du noget om sagen eller var du vidne til skyderiet? Så vil vi gerne høre fra dig. Send os en sms/mms til 1224 (alm. takst) eller send en mail til 1224@eb.dk.

Tirsdag aften er talstærkt politi rykket ud til en adresse i Tingbjerg, efter en anmeldelse om, at der er blevet affyret flere skud.

Det fortæller Henrik Brix, vagtchef ved Københavns Politi, til Ekstra Bladet.

- Vi har fået en anmeldelse om, at der er en, der har skudt to gange. Umiddelbart er der ikke nogen, der er blevet ramt, siger han til Ekstra Bladet.

Politiet fik anmeldelsen om skudepisoden klokken 20.06.

Foto: Kenneth Meyer
Foto: Kenneth Meyer
 

Politiet er derfor nu til stede i området, hvor blandt andet Ungehuset Gavlhus ligger, for at undersøge nærmere, hvad der er sket, hvem der eventuelt var målet for skudafgivelsen, og hvem der stod bag.

Ekstra Bladets mand på stedet fortæller, at et stort område omkring ungehuset er spærret af, mens de unge har fået besked på at holde sig indendøre. Han fortæller, at der er samlet en del unge i huset for at se Champions League på storskærm.

Samtidig bliver stedet bevogtet af flere tungt bevæbnede betjente.

Ekstra Bladet har været i kontakt med central efterforskningsleder Morten Schmidt, som på nuværende tidspunkt ikke kan bidrage med flere oplysninger om efterforskningen. Han fortæller, at politiet stadig er ved at undersøge, hvorvidt der er blevet afgivet skud, og i så fald hvor mange.

Ekstra Bladet følger sagen...