Skud affyret på Frederiksberg

En oprevet mand havde med et jagtgevær forskanset sig i en lejlighed på Frederiksberg. Efter flere timer er den 56-årige mand nu blevet anholdt

Sådan ser der ud på stedet lige nu, hvor politiet har sendt en drone op. Video: Kenneth Meyer

Opdatering: Manden er blevet kørt på hospitalet efter at være blevet bidt af en tjenestehund. Der skulle være tale om mindre skader. Hunden har det godt.

Københavns politi var tilstede på Kong Georgs Vej på Frederiksberg, hvor en oprevet familiefar havde forskanset sig i en lejlighed med et jagtgevær. Der blev affyret flere skud ud af vinduet fra lejligheden. Omkring klokken 22.15 er politiet kommet ind i lejligheden og har anholdt den 56-årige mand.

- Vi er nu kommet ind i lejligheden og har anholdt manden, der er 56 år gammel. Jeg kan på nuværende tidspunkt ikke oplyse præcist, hvordan vi trængte ind i lejligheden, men manden er anholdt, det oplyser vagthavende hos Københavns Politi.

- Nu er vi ved at udrede, hvad der er sket og hvorfor, og om det var os han skød mod.

Politiet modtog 18.44  den første anmeldelse ude på Kong Georgs Vej på Frederiksberg hos en familie, hvor faren faren var lettere oprevet.

Politiets hemmelige våben: Sådan takles gidseltagere

- Han har forskanset sig, og der er blevet affyret nogle skud. Vi har fået at vide, at han ikke har det så godt. Han har affyret nogle skud ud af vinduet, fordi han ikke ville have vi skulle ind. Folk i lejligheden og naboerne er evakueret, så han er den eneste, der er i lejligheden.

- Så vi sidder standby lige nu, og har en dialog med ham.

Ekstra Bladets mand på stedet berettede om, at politiet tog en drone i brug for at lyse ind i lejligheden, hvor manden befandt sig.

Vores mand på stedet fortalte videre, at der var et enormt beredskab på stedet, der talte aktionsstyrken, brandvæsen, politiets beredskab, forhandler og en læge.

Ekstra Bladet var forsat i kontakt med Københavns Politi, der har var på stedet i mere end tre timer. Hvor situationen stadig var fastfrosset. De var forsat i dialog med manden, som de ventede på, blev mere imødekommende.