Annonce:
Annonce:

Skud med haglgevær: Tre personer sigtet for drabsforsøg på Nicki Bille

To personer fremstillet i grundlovsforhør efter husspektakler i Nicki Billes lejlighed

En 23-årig kvinde og en 30-årig mand fra København er sigtet for forsøg på manddrab på fodboldspilleren Nicki Bille - her føres de væk fra lejligheden natten til onsdag. Video: Mathias Øgendahl/Kenneth Meyer/LocalEyes
Annonce:
Følg Krimi

Ved du noget?

Indsend billede el. video

Maks. 5MB

En 23-årig kvinde og en 30-årig mand fra København er sigtet for forsøg på manddrab på fodboldspilleren Nicki Bille. En tredje person er på fri fod, men ligeledes sigtet for drabsforsøg.

Episoden fandt sted natten til anden juledag i fodboldspillerens bolig i Sydhavnen i København, hvor de alle tre er sigtet for i forening og efter forudgående aftale at have forsøgt at dræbe Nicki Bille med et enkelt skud fra et haglgevær.

Politiets teknikere har i løbet af anden juledag gennemført to gerningssted-undersøgelser af Nicki Billes hjem og udendørsarealerne omrking boligen. Video: Kenneth Meyer

Derudover er trioen sigtet for i grov kådhed at have affyret haglgeværet mod Nicki Bille, som ramte ham i højre underarm med alvorlige skader til følge.

Annonce:

Det fremgår af sigtelsen mod den sigtede 23-årige kvinde. De tre er ligeledes sigtet for under særdeles skærpende omstændigheder at have opbevaret haglgeværet, der blev brugt ved skyderiet.

Kvinden blev som den første fremstillet i grundlovsforhør i Københavns Byret onsdag eftermiddag. Kvinden, der har skulderlangt, brunt hår og var iført en stor, sennepsfarvet vinterfrakke med brede pelskanter, tog imod sigtelsen sammen med sin beskikkede forsvarer, Lene Brinch Sørensen. Hun nægter sig skyldig i sigtelserne mod hende.

Den 30-årige mand blev ført ind i dommervagten iført håndjern og fremstillet i grundlovsforhøret. Over sit tøj og sine sko bar han politiets tekniker-overtræk, der bruges til at sikre bevismateriale. Begge sigtede begyndte grundlovsforhøret med at gå ud og tale med deres forsvarere.

Anklager Helle Just begærede dørene lukkede ved grundlovsforhøret, hvilket dommeren accepterede.

Annonce:

Der er ligeledes navneforbud på alle tre sigtede i sagen. Helle Just forsøgte også at få nedlagt navneforbud mod offentliggørelse af Nicki Billes navn i sagen, hvilket efter protester fra forsvareren og pressen blev nægtet af dommeren.

Anhold efter husspektakler
De to personer blev anholdt natten til anden juledag ved Nicki Billes lejlighed i Københavns Sydhavn.

De voldsomme husspektakler i Nicki Billes hjem i Københavns Sydhavn førte til anholdelsen af den 23-årige kvinde og 30-årige mand natten efter juledag.

På videoen øverst kan du se, hvordan de sigtede iført hvide teknikerdragter blev ført ud til politibiler.

Politiets teknikere har i løbet af anden juledag gennemført to gerningssted-undersøgelser af Nicki Billes hjem og udendørsarealerne omrking boligen.

Opdateres ...

Vold, kokain og fængsel: Sådan smadrede Nicki Bille sin fodboldkarriere

Husspektakler i Nicki Billes hjem: Her bliver anholdte ført væk

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: