Skud-mistænkt meldte sig i Kolding

Mistænkt for Fredericia-skyderi: 35-årig mand meldte sig efter at være efterlyst med navn

Skyderiet onsdag aften fandt sted i opgangen på Falkevej 21, hvor den nu anholdte har en lejlighed. Offerets tilstand er fortsat kritisk. (Foto: Ernst van Norde)
Skyderiet onsdag aften fandt sted i opgangen på Falkevej 21, hvor den nu anholdte har en lejlighed. Offerets tilstand er fortsat kritisk. (Foto: Ernst van Norde)

Den 35-årige Dennis Dam Schmidt, som Sydøstjyllands Politi tidligere på dagen efterlyste som mistænkt i skudsagen fra Falkevej i Fredericia, har i dag klokken 14.30 meldt sig på politigården i Kolding.

Dennis Dam Schmidt blev straks anholdt, og han vil blive fremstillet i grundlovsforhør i morgen sigtet for drabsforsøg eller grov vold.

Det er ikke oplyst, om politiet også har fået fat i gerningsvåbnet.

En 41-årig kammerat til Dennis Dam Schmidt, blev kort efter skyderiet anholdt på gerningsstedet. Han blev i dag ved middagstid fremstillet i grundlovsforhør i retten i Kolding i dag.

35-årig efterlyses for blodigt skyderi

I det lukkede retsmøde fik han sin anholdelse opretholdt i tre gange 24 timer, hvilket betyder, at såfremt politiet inden udløbet af denne tidsfrist ikke finder yderligere belastende materiale mod den 41-årige, så skal han løslades.

Skudofferet, en 47-årig mand, der skulle på besøg hos Dennis Dam Schmidt i dennes lejlighed, er indlagt på Odense Universitetshospital. Han er fortsat i kritisk tilstand, oplyser politiet.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Men for en gruppe af danskere er julen svær