Skuddræbte Kevins ekskæreste: Han har kæmpet hele livet

23-årige Kevin Hansen blev dræbt af to politiskud natten til søndag. Nu vil ekskæresten hjælpe udsatte børn for at ære Kevin

Ifølge skuddræbte Kevin Hansens 20-årige ekskæreste Maj Liv Andersen Boraso var det en mand fyldt med drømme, som natten til søndag blev taget fra hende, vennerne og familien. (Foto: Privatfoto)
Ifølge skuddræbte Kevin Hansens 20-årige ekskæreste Maj Liv Andersen Boraso var det en mand fyldt med drømme, som natten til søndag blev taget fra hende, vennerne og familien. (Foto: Privatfoto)

Klokken 04.05 natten til søndag begyndte en hæsblæsende biljagt i Slagelse. 23-årige Kevin Hansen havde angiveligt stjålet en bil fra et Peugeot-værksted, og politiet satte efter ham.

11 minutter senere endte biljagten i Høng, og Kevin Hansen afgik siden ved døden, da politiet på grund af omstændighederne følte sig tvunget til at skyde den 23-årige mand.

Ifølge Kevin Hansens 20-årige ekskæreste Maj Liv Andersen Boraso og ven Daniel Olsen, var det en mand fyldt med drømme, som den nat blev taget fra dem og Kevins familie.

- Der er ingen tvivl om, at Kevin har haft det svært. Rigtig svært. Men han var en drømmer, en fantastisk mand og min bedste ven, siger Maj Liv Andersen Boraso til Ekstra Bladet.

23-årige Kevin Hansen blev søndag morgen skudt og dræbt af politiet efter en biljagt fra Slagelse til Høng. (Foto: Facebook) Krimi Pårørende om dræbte Kevin: 'Politiet havde intet at frygte'

'Vi skulle have haft børn'
Maj Liv Andersen Boraso og Kevin Hansen havde været kærester i næsten to år, da hun for en uge siden så sig nødsaget til at holde en pause fra forholdet til Kevin.

- Det var en rigtig hård beslutning, men vi håbede begge på at finde sammen igen. Kevin skulle have været far til mine børn en dag, og vi havde fælles drømme, som skulle indfries, siger Maj Liv Andersen Boraso.

Ifølge Daniel Olsen, som har været Kevin Hansens ven gennem de sidste fire-fem år, var Kevin virkelig blomstret op, efter han mødte Maj.

- Hun fik ham på rette køl, mens han sad i fængsel og kom ud for et halvt års tid siden. Hun fik ham til at fortsætte sin uddannelse som maler, og de var bare så gode sammen, når det gik godt, siger Daniel Olsen.

Problemet var bare, at Kevin Hansen havde en fortid, som stadig kastede skygger her flere år efter.

Fortiden forfulgte
Kevin Hansen sad otte måneder i fængsel for et par år siden. En dom, han fik for trusler ifølge vennen Daniel Olsen.

- Han var en hård dreng, da han var yngre. Han har også stjålet nogle biler før, men forholdet til Maj havde gjort ham blød og rigtig god, siger Daniel Olsen.

Bilen, som den skuddræbte 23-årige var kørende i, var indregistreret hos Forsvaret. Den undersøges her af politiets teknikere. (Foto: Per Rasmussen) Krimi Betjente frygtede, skuddræbt var bevæbnet

Vennen forklarer, at nogle af de lidt mørkere sider af Kevin Hansen inden for den sidste tid var begyndt at dukke lidt op igen. Derfor forstår han godt, at ekskæresten Maj Liv Andersen Boraso havde brug for en lille pause.

- Jeg snakkede meget med Kevin, efter de slog op. Det var rigtig hårdt for ham, men jeg forstår godt Maj. Hun skulle ikke blandes ind i de dårlige ting, og en pause var en god ide. Hun skal virkelig ikke føle skyldfølelse, siger Daniel Olsen.

Alligevel sidder Maj Liv Andersen Boraso nu tilbage og glæder sig til den dag, hun møder Kevin Hansen igen.

- Jeg snakkede sidst med ham i lørdags, og nu må jeg vente med at se ham, indtil jeg selv kommer op i himlen til ham. Det er så hårdt, siger ekskæresten grædende.

Maj Liv Andersen Boraso vil nu bygge videre på sin pædagogiske uddannelse til ære for Kevin Hansen.

- Jeg vil hjælpe børn og unge med problemer, så de ikke skal gennemleve det samme som Kevin. Det fortjener de, og den ære fortjener Kevin, siger 20-årige Maj Liv Andersen Boraso.

Ingen vindere
Selv om både Maj Liv Andersen Boraso og Daniel Olsen er i sorg, så bærer de ikke nag. Hverken over for Kevin Hansen eller betjentene, som var med den skæbnesvangre nat.

- Det her er en hård tid både for betjentene og for os. De har jo følt sig tvunget til at skyde, hvis Kevin har været ved at køre dem ned. Ingen vinder i sådan en situation, og det er bare så hårdt, siger Daniel Olsen, der arbejder lidt som mekaniker.

Maj Liv Andersen Boraso har fået hjælp fra psykiatrisk afdeling i Slagelse til at kunne komme igennem dagene for tiden.

- Det er bare så hårdt. Han fik altid folk til at grine, og han var manden i mit liv, og jeg havde aldrig regnet med, at det skulle ende sådan her, siger ekskæresten.

Den Uafhængige Politianklagemyndighed, DUP, arbejder med at kortlægge, hvad der helt præcis skete på de 11 minutter fra biljagten startede, til Kevin Hansen angiveligt forsøgte at køre betjentene ned, hvorefter de skød imod den 23-årige mand fra Slagelse.

Krimi Skudoffer fra Høng bliver først identificeret mandag