Skyldig: Bandidos-boss tilrettelagde drabsforsøg på hash-sælger fra Satudarah

En tidligere præsident for Bandidos MC Westside i Næstved er netop blevet kendt skyldig i drabsforsøg begået mod en 25-årig hash-sælger fra Satudarah

Ekstra Bladet besøgte gerningsstedet få timer efter drabsforsøget, da offeret stadig lå på operationsbordet.
Følg Krimi

35-årige Kristian Beck Hansen - også kaldet 'Biggie' - er kendt skyldig i et drabsforsøg begået mod en 25-årig hash-sælger for Satudarah.

Det er netop blevet læst op af retsformand Brit Frimann i nævningesagen mod Beck Hansen, der er tidligere præsident for Bandidos MC Westside i Næstved.

Drabsforsøget skete natten til 13. november 2017 på en adresse på Østre Ringvej i Næstved. Her opsøgte to maskerede mænd den 25-årige hash-sælger, der blev skudt seks gange i mave, arm og ben.

Den 25-årige var i livsfare, men overlevede.

Den tidligere præsident for Bandidos MC Westide i Næstved Kristian Beck Hansen er fredag blevet kendt skyldig i drabsforsøg mod en 25-årig mand. Foto: Per Rasmussen
Den tidligere præsident for Bandidos MC Westide i Næstved Kristian Beck Hansen er fredag blevet kendt skyldig i drabsforsøg mod en 25-årig mand. Foto: Per Rasmussen
 

Kristian Beck Hansen var ikke selv til stede i lejligheden under drabsforsøget. I stedet er han blevet kendt skyldig i at have foranlediget og tilrettelagt drabsforsøget.

En enkelt nævning mente ikke, at det med tilstrækkelig sikkerhed var bevist, at den tiltalte var skyldig.

28-årige Jim-Bo Poulsen er i marts blevet idømt 12 års fængsel for at være den ene af de to maskerede gerningsmænd, der mødte op i selve lejligheden og affyrede skud mod hashsælgeren. Den anden gerningsmand er ikke blevet fundet.

Jim-Bo Poulsen blev kort efter forbrydelsen forfremmet til prospect i Bandidos.

Senere i dag tager retten stilling til strafsanktionen. Der er lagt op til dobbelt op på straflængden, idet retsformanden i forbindelse med skyldkendelsen har gjort klart, at drabsforsøget skete, mens der var konflikt mellem Bandidos og Satudarah.

Opdateres ...

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+