Skyldig i drab på gravid kæreste

26-årige Dennis Mark Sommer er kendt skyldig i drabet på sin gravide kæreste

Dennis Mark Sommer - dengang Knudsen - i starten af 2014, hvor Ekstra Bladet fulgte hans kamp for at få hjælp fra myndighederne. Kort efter slog han sin gravide kæreste ihjel. Foto: Jakob Jørgensen
Dennis Mark Sommer - dengang Knudsen - i starten af 2014, hvor Ekstra Bladet fulgte hans kamp for at få hjælp fra myndighederne. Kort efter slog han sin gravide kæreste ihjel. Foto: Jakob Jørgensen

De havde kendt hinanden i lidt over et halvt år, og så slog 26-årige Dennis Mark Sommer sin 33-årige, gravide kæreste ihjel.

Det har retten i Svendborg i dag slået fast, da et nævningeting tidlig formiddag dømte den 26-årige skyldig i alle fire tiltaler, som var rejst imod ham. Det skriver fyens.dk.

Den 26-årige slog ifølge dommen sin 33-årige, gravide kæreste ihjel i juni 2014, da han flere gange overdoserede hendes insulin og efterfølgende stak hende med en steakkniv og pressede en pude mod hendes ansigt.

Dennis Mark Knudsen - i dag Sommer - som han så ud, da han i maj 2014 var i Ekstra Bladet. Foto: Jakob Jørgensen Krimi Knivdræbte gravid kæreste: Derfor slog jeg hende ihjel

Kvinden var gravid i 12 uge, og sammen boede de i en taglejlighed i Svendborg med to hendes to børn fra et tidligere forhold, som også var til stede i et tilstødende værelse, da drabet fandt sted.

Anklager kræver forvaring
Retten tager senere i dag stilling til, om den 26-årige skal fængsles eller straffes med forvaring.

Dennis Mark Knudsen lod sig interviewe flere gange i starten af 2014, endnu inden at han havde gjort alvor af sine tanker om at slå ihjel. Nu kræves han dømt til forvaring for at have dræbt sin gravide kæreste. Foto: Jakob Jørgensen Krimi Kræves i forvaring: 'Drabet der kunne være undgået'

Anklager Klaus Lauridsen har sagen igennem argumenteret for, at den 26-årige er for farlig til en fængselsdom og kræver derfor forvaring.

- Den tiltalte har ved afhøringer hos politiet fremstået som en velafbalanceret person, som nærmest er stolt og i detaljer kan fortælle, hvad han har gjort, har anklager Klaus Lauridsen blandt andet sagt.

Den 26-årige har sagen igennem delvist erkendt at have dræbt sin gravide kæreste.

Udover drabet på sin kæreste, er Dennis Mark Sommer også kendt skyldig i underslæb for 126.800 kroner mod sin tidligere arbejdsplads, Fakta i Virum.