Slæbt 44 meter efter bil: Lars-Henrik Madsen blødte ihjel

Det er en retsmediciners opfattelse, at 64-årige Lars-Henrik Madsen blødte ihjel som følge af åbne benbrud på begge ben

Lars-Henrik Madsen kom voldsomt til skade, da han blev kørt over af sin kone, har en retsmediciner netop fortalt. (Privatfoto)
Lars-Henrik Madsen kom voldsomt til skade, da han blev kørt over af sin kone, har en retsmediciner netop fortalt. (Privatfoto)

64-årige Lars-Henrik Madsen havde ikke en chance, da han blev kørt over af sin kone gennem 43 år i november i fjor på parrets ejendom ved Korsør.

Det skete, da hun startede sin Fiat Panda og gav sig til at køre væk fra ejendommen.

Det er netop kommet frem i retten i Næstved, hvor en retsmediciner har afgivet forklaring.

Der var stort set ikke den knogle i Lars-Henrik Madsens krop, som ikke brækkede. Og dødsårsagen er ifølge retsmedicineren forblødning som følge af åbne benbrud på begge ben.

Bækken var knust
Lars-Henrik Madsen fik kraniebrud, brækkede nakken og højre overarm, næsten alle sine ribben, ligesom hans bækken blev knust. Og han har hudafskrabninger på stort set hele kroppen. Det tyder på, at han er blevet slæbt af sted ved lav fart et godt stykke. Det er retsmedicinerens opfattelse, at manden blev kørt over af et eller flere hjul i den bil, som hans kone kørte væk i og har slået baghovedet ned i noget hårdt.

- Og hovedet er på et tidspunkt blevet trukket hen af jorden. Det indikerer et sår på bagsiden af øremuslingen (øreflippen - red.). Hans venstre side af hovedet lå ned mod jorden, da trækket sker, siger retsmedicineren.

Lars-Henrik Madsen havde også indre blødninger i bughulen, og hans legemspulsåre var delvist revet over.

Mens anklager Jeanette W. Andersen læser obduktionserklæringen op og remser alle læsionerne op, lader Anita Madsen ikke til at blive synderligt påvirket. Hun følger med i oplæsningen ved at læse sin forsvarers skriftlige udgave af erklæringen.

Lars-Henrik Madsen vejede 110 kilo og havde en alkoholpromille på 1,10.

Ville bare væk
Anita Madsen afviser, at hun har lagt mærke til, at hun skulle have kørt Lars-Henrik Madsen over. Hun har den opfattelse, at han faldt af på siden af bilen, efter at han forinden havde udsat hende for vold.

- Jeg ville bare væk, har Anita Madsen forklaret tidligere i dag.

Efter episoden, der skete på en næsten 300 meter lang grusvej, der fører fra parrets hjem og op til landevejen, kørte hun videre og hen til sin datter. Herefter kørte svigersønnen til gården på Halsebyvej ved Korsør, hvor han konstaterede,, at Lars-Henrik Madsen lå på vejen.

Da ambulancen ankom, var Lars-Henrik Madsen stadig i live. Men han døde i ambulancen på vej til akutmodtagelsen på Slagelse Sygehus. Det var Falck-manden, der ringede efter politiet.

Blev skubbet et stykke først
Politiet fandt et slæbespor på 44 meter på grusvejen.

Hvis nu Lars-Henrik Madsen skulle være faldet af på siden af bilen og ikke fortil, kunne han så have pådraget sig de skader, vil anklager Jeanette W. Andersen vide?

- Ikke efter min opfattelse. Skaderne indikerer, at han er blevet skubbet et stykke først, hvorefter han er blevet kørt over, siger retsmedicineren.

Anita Madsen er tiltalt for vold med døden til følge. Hun har i sin vidneforklaring fortalt om et parforhold over 43 år, som i løbet af de sidste to år havde udviklet sig til et voldeligt forhold.

Det er anklagemyndighedens opfattelse, at der falder dom senere i dag.