Slagsmål efter trafikuheld: Hundepatrulje tilkaldt

Politiet er rykket ud til et færdselsuheld på Københavns Vestegn. To personer anholdt efter slagsmål og en på vej til skadestuen

Det skaber en del kø på motorvejen omkring uheldet. Foto: Kenneth Meyer.
Det skaber en del kø på motorvejen omkring uheldet. Foto: Kenneth Meyer.
Følg Krimi

Et slagsmål i forbindelse med et uheld mellem flere biler på Motorring 3 ved Brøndby udviklede sig så voldsomt, at en er på vej til skadestuen.

Det oplyser vagtchef ved Københavns Vestegns Politi.

- Vi får anmeldelsen klokken 11.27, og selve færdselsuheldet er ikke så alvorligt, men nogle vidner siger, at der har været et slagsmål derude, siger Torben Wiffendorf.

 Om det var slagsmålet eller uheldet, der kom først, ved politiet endnu ikke.

Umiddelbart fik vi det som et trafikuheld, men om der egentlig er tale om det, er svært at sige, før vi får dem til afhøring.

- Vi har anholdt to personer. Den ene er på vej til Hvidovre Hospitals traumecenter, men vi ved endnu ikke, hvor voldsomt slagsmålet har været og hvorfor det opstod.  

Politiet er ankommet til uheldet, der er sket på frakørslen fra Motorring 3 i nordgående retning ned på Køge Bugt Motorvejen. De er nu ved at undersøge hændelsen nærmere.

- Vi har flere biler, der holder lidt spredt derude imens en hundepatrulje leder efter en mobiltelefon, der skulle være blevet smidt, men jeg har ikke mere information, før vi har undersøgt sagen nærmere, siger Torben Wittendorf.

Mere fra Ekstra Bladet+

Qatar er et diktatur, styret af emiren og et præsteskab med rod i shariaen

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind