Sliktyv på rov: Netto-kunde blev slæbt efter bil

En heltemodig kunde ville stoppe en sliktyv i Netto, da han endte med at blive slæbt efter tyvens flugtbil

Selvtægt ente helt galt, da heltemodig kunde ville stoppe tyv.
Selvtægt ente helt galt, da heltemodig kunde ville stoppe tyv.
Følg Krimi

En heltemodig Netto-kunde ville i går stoppe en sulten sliktyv, men endte i stedet hængende bag tyvens bil og blev slæbt flere meter hen ad jorden.

Lidt før klokken 20 onsdag aften blev en mand i Netto råbt an, da han var i færd med at stjæle tre kasser slik, skriver Sjællandske Medier.

Han skyndte sig at forlade butikken uden slikken og løbe ud mod en ventende bil, hvor en 35-årige jyderupper sad og ventede.

Personalet og den 42-årige kunde fulgte efter tyven, som aldrig nåede ind i den ventende bil men flygtede fra stedet til fods.

Derfor skiftede kunden pludseligt kurs og løb i stedet mod manden i bilen. Han prøvede at tage fat i bilnøglerne, men endte i stedet med at hænge fast i bilen, imens den 35-årige jyderupper kørte.

Kunden blev hernæst slæbt hen ad vejen, ind til han ind til han faldt mod jorden efter nogle meter.

Imens var politiet blevet kontaktet, som kom ud og eftersøgte området med hunde. Men har endnu ikke kunne finde frem til tyven.

- Vi skal nok finde ham. I sidste ende kan vi få overvågning fra butikken, siger Martin Bjerregaard, vagthavdende ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Imens politiet ledte efter butikkens sultne sliktyv, skrev personalet fra butikken registreringsnummeret ned på flugtbilisten, som politiet har afhørt i dag.

- Han er nu blevet sigtet udfra straffelovens paragraf 252, for at have bragt andres liv og førlighed i fare, i det han kørte med kunden på slæb, siger Martin Berregaard til Ekstra Bladet.

Selvom det kunne være endt meget galt for den heltemodige kunde, som endte sin aften på skadestuen, kunne han heldigvis tage hjem uskadt igen. 

Seneste nyt

Langt de fleste pampere ender heldigvis med at blive drivvåde

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.