Annonce:
Annonce:

Snydt af sød 'bankdame'

Opfordring fra politiet: Gør det aldrig!

Annonce:
Følg Krimi

En åbenbart tillidsvækkende dame kontaktede ved to forskellige episoder to ældre kvinder fra Næstved-området.

Hun ringede op til kvinderne og sagde i begge tilfælde, at hun var fra deres bank, og fortalte, at der var nogle mistænkelige transaktioner i gang på deres bankkonti, og at kvinderne nok var ved at blive hacket.

Det lykkedes den søde 'bankdame' at overbevise de to ældre kvinder om, at deres dankort skulle hentes. I begge tilfælde kom en - ligeledes venlig - mand kort efter og fik betalingskortene med sig.

Der blev umiddelbart efter hævet kontanter på begge kort. Politiet har ikke oplyst hvor mange.

Sagerne beskrives af Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i deres døgnrapport. De fik anmeldelsen fra de to kvinder onsdag.

I den anledning kommer politiet med endnu en klar melding:

- Politiet opfordrer til, at man aldrig – aldrig! – skal give personlige oplysninger som MitID, cpr-nummer, pinkoder eller lignende til ukendte personer. Hverken banken, kommunen eller politiet ringer og anmoder om den type oplysninger, lyder det i døgnrapporten.

Politikredsen tilføjer, at hvis man modtager sådan et opkald, skal man afbryde samtalen og i givet fald kontakte banken på hovednummeret eller ringe til politiets servicecenter på tlf. 1-1-4.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Rockerklubben Satudarah rykker ind på Amager med den prominente rocker Svend 'Svin' i spidsen. Hells Angels har ellers siddet tungt på øen i årtier. Hør mere i 'Afhørt' herunder eller i din podcast-app

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Vi kan li' 'røvhuller' på skærmen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: