Søn skar hovedet af sin mor og tog det med hen i butik

Blodig Mors Dag: 36-årig søn myrdede sin mor

Foto: Clackamas County Sheriff's Office via AP
Foto: Clackamas County Sheriff's Office via AP

En 36-årig søn fejrede en højest bizar og blodig Mors Dag i søndags.

Joshua Lee Webb skar nemlig hovedet af sin 59-årige mor. Og bagefter fragtede han det afskårne hoved hen i en nærliggende butik. De ansatte blev dybt chokerede, da de så manden, der var sølet til i blod, ankomme med moderens hoved under armen.

Og her stoppede rædslerne ikke.

For Joshua Lee Webb gik til angreb med en stor køkken-kniv på en af de ansatte i butikken. Han blev nedkæmpet af andre ansatte og til sidst overgav den 36-årige gerningsmand sig til politiet.

- Manden sagde ikke noget, bortset fra at han var tørstig, fortæller politichef Ernie Roberts til nyhedsbureauet AP.

Har mistet kone og søn på en dag
Tragedien fandt sted i den lille by Colton nær Portland i USA.

Hvad der udløste så stor en vrede i Joshua Lee Webb er uvist. Den dybt chokerede far og ægtemand til den nu afdøde Tina Marie Webb, David Webb, siger til AP:

- Jeg så ikke noget problem på forhånd. Hvis jeg havde gjort det, så ville jeg jo have grebet ind. Jeg kan slet ikke begribe, at jeg på kun en dag har mistet både min kone og min søn.

Jeg ville ønske, at jeg havde nogle svar. Men det har jeg ikke. Jeg har ventet hele mit liv på at blive pensioneret sammen med min hustru. Det sker ikke nu. Det er alt, hvad jeg ved, lyder det fra den ulykkelige far og ægtefælle.

Dybt chokerede
Inden Tina Marie Webb blev myrdet gav hun dog udtryk for, at sønnen var deprimeret. Men det mener David Webb ikke er tilfældet. Forældrene havde for nylig købt en hund til deres søn, som han var glad for.

Den 36-årige Joshua Lee Webb er blevet sigtet for mord på moderen og for angrebet mod den ansatte i butikken. Personen blev angiveligt ramt af flere knivstik, men forventes at overleve overfaldet.

- Den anholdte var fuldstændig stivnet i kroppen, oplyser politichefen.

Borgerne i området er dybt chokerede efter tragedien. Ved butikken har kunderne underskrevet en hilsen til den sårede butiksansatte og hængt balloner op. Tæt derved er anbragt lys til minde om den dræbte kvinde.