Søn til dræbt kvinde i Cairo: Fik tragisk besked nytårsdag

Familien til en dansk kvinde dræbt i Egypten blev kontaktet nytårsdag

Følg Krimi

Ved du noget?

Indsend billede el. video

Maks. 5MB

Den danske statsborger, der er fundet dræbt i den egyptiske hovedstad, Cairo, var en 52-årig kvinde, der har boet i det nordafrikanske land siden 2004.

Det oplyser hendes familie i Danmark til Ekstra Bladet.

Udenrigsministeriet bekræftede tirsdag over for Ekstra Bladet, at en dansk statsborger var fundet dræbt i Egypten, men ville ikke oplyse yderligere om den dræbtes identitet.

Dræbt inden nytår
Den 52-årige kvindes ene søn, der ikke ønsker at stå frem med navn, fortæller, at familien fik beskeden personligt overleveret 1. januar i år.

Ansatte fra Udenrigsministeriet fortalte ifølge sønnen, at den 52-årige kvinde blev fundet 30. december i sin lejlighed i byen Sheikh Zayed lige syd for Cairo, men herudover var det sparsomt, hvad myndighederne kunne oplyse om moderens død, ud over at der var tale om drab.

- De mødte personligt op hjemme hos os, og de har været meget professionelle, forklarer sønnen og uddyber, at de nu afventer nye oplysninger fra myndighederne.

Kvinden har kun haft sporadisk kontakt til sin familie i mange år af årsager, som familien ikke ønsker at komme nærmere ind på.

Fejl i information
Historien om, at en dansker var fundet myrdet i Egypten, begyndte at cirkulere tirsdag i de danske medier, efter at det blev beskrevet i det egyptiske nyhedsmedie Egypt Independent.

Her fremgik det, at der var der tale om en kvinde i 30'erne, hvilket blev citeret flere steder, men det oplyser sønnen til Ekstra Bladet ikke er korrekt.

Seneste nyt

Benny bekræfter vores bange anelser om regeringen

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.