Annonce:
Annonce:

Søren fandt sin stjålne cykel hos cykelsmed: Man tror det er løgn

Onsdag fik politiet en anmeldelse fra en borger, som fandt sin stjålne cykel til salg i en butik på Nørrebro. Men anmelderen er ikke den første, der har fundet sin cykel i butikken

(Foto: Jan Unger)
(Foto: Jan Unger)
Annonce:
Følg Krimi

Kender du til sagen, eller har du også fundet din stjålne cykel hos en cykelhandler? Tip os på mail 1224@eb.dk eller SMS til 1224 (Alm. SMS-takst)

I går blev en 35-årig cykelsmed fra Nørrebro anholdt, da en kunde genkendte sin stjålne cykel i mandens butik og meldte ham til politiet.

Efterfølgende beslaglagde politiet 300 cykler, som nu alle sammen skal tjekkes via deres stelnumre for at afgøre, om de også er meldt stjålet af deres ejere.

Sagen er kontroversiel og har fået flere cykelhandlere på Nørrebro til at udtrykke deres foragt for cykeltyve.

Men det er tilsyneladende ikke første gang, at en kunde har fundet sin stjålne cykel hos den 35-årige cykelsmed med butik på Nørrebro.

Annonce:

Fandt også sin cykel hos smeden
Få uger før anholdelsen af den 35-årige cykelsmed fandt nørrebro-beboeren Søren Nørmark nemlig også sin stjålne cykel i butikken på Nørrebro.

- Jeg var på vej hjem til en ven, og cykelhandleren ligger ikke langt fra, hvor jeg bor. Ud af min øjenkrog lægger jeg så mærke til en cykel, der har den samme skrig-grønne farve, som min cykel havde, fortæller Søren Nørmark, som først ikke troede, at det kunne være den samme.

- Men så besluttede jeg mig alligevel for lige at tjekke, og jeg kunne genkende den med det samme.

Søren Nørmarks cykel havde ganske vist været igennem en mindre renovering, men noget gammelt tape og en speciel refleks foran afslørede, at det var den samme cykel, som Søren mistede nogle uger forinden.

Udover at bagagebærer og lygter var blevet fjernet, havde cyklen også fået et nyt lag maling, de steder hvor den manglede lidt farve.

Annonce:

- Først tænkte jeg, kan det virkelig være rigtigt? Da jeg så var overbevist, besluttede jeg mig for, at den skulle med hjem, siger Søren Nørmark.

Afleveret til reparation
Fordi cykelsmeden var lukket måtte Nørmark først ringe til butiksejeren for at få låst cyklen op.

- I telefonen sagde han så, at den var blevet indleveret af en grønlænder for nogle dage siden, som ville have den repareret. Men at jeg bare kunne tage den.

Søren Nørmarks cykel er nu tilbage til sin retmæssige ejer, men han er overrasket over, at endnu en kunde har fundet sin stjålne cykel hos cykelsmeden.

- Jeg valgte at tro på cykelhandlerens historie, men jeg er da ikke så sikker nu, fortæller Søren Nørmark til Ekstra Bladet.

Den 35-årige cykelsmed er igen løsladt, mens politiet fortsætter efterforskningen af de flere hundrede cykler, som blev konfiskeret fra butikken på Nørrebro samt smedjens hjem i Skovlunde.

Annonce:

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra den 35-årige, der dog ikke ønsker at udtale sig i sagen.

Søren Nørmark ønskede ikke sit billede i artiklen.

Kender du til sagen, eller har du også fundet din stjålne cykel hos en cykelhandler? Tip os på mail 1224@eb.dk eller SMS til 1224 (Alm. SMS-takst)

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: