Søstre overlevede mirakuløst trafik-ulykke: Jeg gik i panik og begyndte at skrige

- Man kan hele tiden se det for sig, hvordan vi kommer kørende og så bliver ramt. Traktoren ud af det blå, og os der først opdager det, da det er for sent, fortæller 18-årige Ditte-marie Olsen til Ekstra Bladet

De to søstre har god grund til at smile stort. I weekenden overlevede de mirakuløst en trafikulykke, da en traktor bragede ind i dem. Privatfoto
De to søstre har god grund til at smile stort. I weekenden overlevede de mirakuløst en trafikulykke, da en traktor bragede ind i dem. Privatfoto
Følg Krimi

Lørdag eftermiddag var de to søstre Ditte-marie og Anna-Stina Olsens tæt på at miste livet i en voldsom trafik-ulykke ved Lødderup på Mors i Nordjylland.

18-årige Ditte-marie Olsen skulle køre sin 13-årige lillesøster Anna-Stina til fødselsdag ikke langt fra familiens hjem, da en traktor pludselig dukkede op bag nogle træer og kørte ud for ubetinget vigepligt og direkte ind i pigerne.

- Det gik først op for mig, at traktoren var der, da han bragede ind i os. Forruden blev knust, og der sprøjtede glasskår ind i hovedet på os, fortæller Ditte-marie Olsen til Ekstra Bladet.

Gik i panik
Hun mistede kontrollen over bilen, som fortsatte direkte ind i en have og videre ind i et træ, før den stoppede. Traktorføreren og personerne i huset ilede til for at hjælpe.

- Da jeg ringede til min mor, gik jeg fuldstændig i panik og begyndte at skrige, husker Ditte-marie Olsen.

Artiklen fortsætter under billedet...

Bilen stoppede først, da den nåede en stor bunke med jord og et træ. Privatfoto
Bilen stoppede først, da den nåede en stor bunke med jord og et træ. Privatfoto
 

Kort tid efter var stedet fyldt med politi, ambulancer og en helikopter, der skulle transportere pigerne på hospitalet.

- Vi var fyldt med glasskår i hovedet og over kroppen. Det føltes som om, at vores øjne var fyldt med glas, fordi øjenvipperne var klistret til med små glasskår. Det så meget voldsomt ud, fortæller Ditte-marie Olsen.

Sluppet let
Den 18-årige storesøster havde kun haft bilen et enkelt døgn, da ulykken skete.

- Man hører om trafikulykker hver dag, men det er helt uvirkeligt, når det sker for én selv. Vi skulle jo bare ud og prøve den og køre en lillebitte tur på et par kilometer, siger Ditte-marie Olsen.

Artiklen fortsætter under billedet...

Det var et held, at bilen ikke rullede rundt og endte i en sø. Privatfoto
Det var et held, at bilen ikke rullede rundt og endte i en sø. Privatfoto
 

Skrammer og mærker fra glasskår på søstrenes kroppe vidner om, at ulykken var voldsom. Alligevel er begge piger enige om, at de er sluppet let:

- Både lægerne og politiet har sagt til os, at vi har været meget, meget heldige, og at der må være nogen, der har holdt hånden over os. Vi har begge to ondt, og jeg har fået et piskesmæld, men når man tænker på, hvor galt det kunne have gået, er det helt vildt, at vi begge kan være så heldige.

Kører som en film
Den voldsomme oplevelse kører dog stadig som en film inde i hovedet på pigerne, og sammenstødet bliver afspillet igen og igen.

- Man kan hele tiden se det for sig, hvordan vi kommer kørende og så bliver ramt. Traktoren ud af det blå, og os der først opdager det, da det er for sent, forklarer Ditte-marie Olsen.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Nordjyllands Politi. Ifølge Limfjordupdate er traktorføreren sigtet for at overtræde vigepligten.

Mere fra Ekstra Bladet+

Uduelighed er ingen hindring for millionløn

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+