Annonce:
Annonce:

Soldat dræber tilfældige ved shoppingcenter i Thailand

Flere mennesker er dræbt, efter en thailandsk mand begyndte et masseskyderi i et shoppingcenter i Thailand. Politi og specialstyrker har stormet stedet

Denne video viser angiveligt skuddene falde. Video: Newsflare
Annonce:
Følg Krimi

Opdateret 23.58: Politiet har sikret storcenteret, men det er stadig ikke lykkedes at pågribe gerningsmanden. En soldat har mistet livet i forsøget på at stoppe gerningsmanden

En mand har åbnet ild ved et stort shoppingcenter i Thailand cirka 200 kilometer nordøst for hovedstaden Bangkok.

Ifølge Reuters bekræfter en talsmand fra thailandsk politi, at gerningsmanden har dræbt mindst 20 personer, og at 21 personer er såret. Flere thailandske medier skriver også, at han har taget gidsler i shoppingcenteret.

Omkring klokken 19 dansk tid siger en talsmand for de thailandske myndigheder, at storcenteret er sikret, og at der ikke er flere lig derinde. Det er stadig uvist, om gerningsmanden er blevet fundet.

Politi og specialstyrker stormede centeret klokken 17 dansk tid, og det er altså lykkedes dem at evakuere de mennesker, der var inde i centeret.

Annonce:

Gerningsmanden er ifølge thailandske myndigheder en thailandsk soldat. Han er af politiet blevet identificeret som Jakrapanth Thomma. Ifølge Bangkok Post er han 32 år gammel.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Thailandsk politi har identificeret soldaten Jakrapanth Thomma som gerningsmanden bag skyderiet i Thailand lørdag. Privatfoto
Thailandsk politi har identificeret soldaten Jakrapanth Thomma som gerningsmanden bag skyderiet i Thailand lørdag. Privatfoto
 

Oversergent Kongcheep Tantravanich, der er talsmand fra det thailandske Forsvarsministerium, bekræfter, at gerningsmanden er soldat og er tilknyttet Suratham Phithak Camp, der er en kaserne i Nakhon Ratchasima.

Tvist om jord
Thairath News beretter, at den thailandske hærs specialstyrke er set i området ved shoppingcentret, og at folk løber fra stedet.

En lokal politibetjent har ifølge Sky News fortalt, at den mistænkte gerningsmand har været involveret i en tvist omkring et stykke jord, der fik ham til at skyde to mennesker, der var en del af tvisten, hvorefter han skød en soldaterkollega og en kvinde.

Politiet siger, at gerningsmanden har skrevet en status på Facebook, hvor der stod 'døden er uundgåelig for alle'. Desuden har han lagt et billede af sig selv med et håndskydevåben på Facebook, skriver Ritzau.

Annonce:

Dræbte overordnet
Derefter skulle soldaten ifølge New York Times have taget et våben med sig fra kasernen, være kørt mod shoppingcentret og have skudt forbipasserende på sin vej.

- Han skød og dræbte sin overordnede, og han skød og dræbte andre soldater, har oversergent Kongcheep Tantravanich ifølge New York Times udtalt.

Politiet har lavet en sikkerhedszone med en radius på to kilometer omkring skyderiet.

Shoppingcentret hedder Terminal 21 og ligger i byen Khorat.

Opdateres...

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Stadig en stank af magtmisbrug i minksagen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: