Solgte sin mødom på nettet: Her flygter hun fra kunden

En kvinde måtte tage en dramatisk flugt fra tredje sal, da hun fandt ud af, at hun befandt sig hos en formodet voldtægtsmand

Se Kristinas flugt her
Følg Krimi

En ung skuespillerinde fra Aserbajdsjan måtte tage flugten fra tredje sal, da hun fandt ud af, at hendes aftale med en mand var gået galt.

Skuespillerinden, der kun står frem med navnet Kristina, havde forsøgt at sælge sin mødom på nettet for lidt over 100.000 kroner til en 28-årig mand ved navn Mikhail Dnistrian. Hun mødte op for at holde sin del af aftalen, men det endte i et mareridt for den unge kvinde.

Det skriver Daily Mail.

Mikhail Dnistriangav den unge kvinde flere slag, hvorefter han udsatte hende for voldtægt samt tvang hende til at få taget erotiske billeder.

Rejst 3000 kilometer
Episoden fandt sted i Perm i Rusland, hvortil Kristina var rejst mere end 3000 kilometer fra sit hjem i Baku i Aserbajdsjan for at tjene pengene, som ifølge hende selv skulle hjælpe med at fremme skuespillerkarrieren. Mikhail Dnistran havde betalt hendes tur.

Dagen efter de grusomme hændelser tog Mikhail på arbejde, og her tog Kristina flugten ved at hænge lagner ud fra vinduet på tredje sal for at kunne kure ned derfra. Desværre gik flugten ikke planmæssigt, og den unge kvinde faldt ned fra tredje sal og brækkede hoften i faldet.

Personer på gaden så den unge kvindes flugt og begyndte at filme. Da Kristina faldt ned, løb de hen og hjalp hende.

Erklæret sindssyg
Politiet har efterfølgende anholdt Mikhail Dnistrian, og det er efterfølgende kommet frem, at han tidligere har udsat en anden kvinde for samme nummer, da hun også ville sælge sin mødom til ham. Dengang blev han erklæret sindssyg i gerningsøjeblikket og sendt til behandling for en periode.

Mikhails Dnistrians kæreste har ikke ønsket at stå frem med navn, men hun har udtalt, at hun er chokeret over, hvad der er kommet frem, men at han kun har været sød over for hende.

- Jeg kunne ikke tro det. Han var rigtig sød, da vi begyndte at ses. Hvordan skal jeg nogen sinde kunne stole på mænd igen efter det her, siger hun ifølge Daily Mail.

Nogle har, efter episoden er kommet frem, bebrejdet Kristina for, at hun i første omgang forsøgte at sælge sig selv, men retten i Perm har ikke i sinde at anklage hende for prostitution. De ser den unge kvinde som et offer for den voldsomme hændelse.

Se flugten i videoen øverst

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+