Sort boks-beholder fra Germanwings fundet

Boksen er uden indhold, siger den franske præsident

Den sorte boks-beholder fra Germanwings A320 flyet blev onsdag fundet, men uden indhold. Det skriver New York Times.  Avisen siger, boksen er alvorligt medtaget.

Den franske præsident, Francois Hollande, sagde ifølge CNN på en pressekonference onsdag, at hukommelseskortet, hvor oplysningerne er gemt, mangler. 

Den franske leder af efterforskningen, Remi Jouty, præciserede på en pressekonference senere onsdag eftermiddag, at selve optageren i den anden sorte boks ikke er blevet fundet endnu.

Lydoptagelser kan måske løse mysteriet
Remi Jouty bekræftede på en pressekonference onsdag, at teknikere har formået at hente nogle brugbare lydoptagelser fra den første sorte boks, som blev fundet tirsdag.

Den indeholder optagelser af samtaler mellem piloter og traffic control i lufthavnen og lyde i cockpittet.

Denne boks indeholder efter alt at dømme svaret på spørgsmålet om, hvad der foregik i cockpittet i de skæbnesvangre minutter inden flyet fra Germanwings styrtede ned i de franske alper. (Foto: AP) Krig & katastrofer Denne boks skal opklare flykatastrofen

Man ved stadig ikke, hvad der var årsag til ulykken.

- På nuværende tidspunkt er vi tydeligvis ikke i stand til at komme med den mindste forklaring eller teori om, hvad der lå til grund for, at flyet begyndt at gå ned... eller årsagerne til, at det holdt op med at svare på luftkontrollens forsøg på at kontakte det, sagde Remi Jouty.