Soulshock-hustru døde af blodtab

Nyheds-site: Hun skar sig i halsen efter uheldigt fald over knust vinglas

(Foto: Dan Erland Andersen/ Polfoto)
(Foto: Dan Erland Andersen/ Polfoto)

LOS ANGELES (Ekstra Bladet): Ifølge det amerikanske nyheds-site TMZ var det et samspil af uheldige omstændigheder, der lørdag aften kostede hit-mageren Carsten Soulshocks hustru Charmayne Maxee Maxwell livet i parrets mondæne villa i West Hollywood ved Los Angeles.

TMZ citerer et unavngivent familiemedlem for oplysningerne.

Efter at have overværet sønnen Nikolaj spille fodbold tidligere om lørdagen opholdt mor og søn sig om aftenen i huset. Ifølge TMZ kom Carsten Soulshock hjem ved 21-tiden, og her fandt han sin hustru bevidstløs i en blodpøl på gulvet. Hun havde lidt et voldsomt blodtab, men havde stadig en svag puls.

Carsten Soulshock ringede efter en ambulance, og der kom også politi til stede.

TMZ skriver, at intet tyder på en forbrydelse. Derimod ser det ud til, at Maxee Maxwell er snublet med et vinglas i hånden, hvorved hun i faldet har skåret sig i halsen på det knuste vinglas.

Maxee Maxwell blev kørt med udrykning til Cedars Sinai Hospital, men blev erklæret død ved ankomsten som følge af det store blodtab.

Politiet har haft efterforskere i gang med at undersøge dødsfaldet. De kategoriserer sagen som en tragisk ulykke, meddeler TMZ.

Cutfather - mindes den afdøde som en sød og livsglad pige. (Foto: Thomas Sjørup) Danske kendte Cutfather: Maxee en livsglad pige

Cutfather - mindes den afdøde som en sød og livsglad pige. (Foto: Thomas Sjørup) Danske kendte Cutfather: Maxee en livsglad pige Charmayne Maxee Maxwell har været sammen med danske Soulschok i mere end 20 år. Danske kendte Familien i chok over Soulschocks kones død

Ekstra Bladets reporter i Los Angeles har ved 22-tiden dansk tid kortvarigt talt med Carsten Soulshock foran villaen på Miller Place. Musik-produceren kom kørende i sin sorte Porsche Cayenne. Da han blev kontaktet af journalisten, holdt han afværgende en hånd op foran sig og nøjedes med at sige 'please'. Herefter gik han ind i garagen.

To af Soulshock-parrets naboer fortæller Ekstra Bladet, at den danske musik-millionær overnattede hos dem efter dramaet.

- Han ville ikke være alene i huset, fortæller parret, der også privat har været meget sammen med Soulshock-parret.

- Vi er nære venner, og vi ønsker ikke at gå i detaljer med dødsfaldet, siger de.

Ekstra Bladet har været i kontakt med det lokale politi, som ikke har yderligere oplysninger om sagen.

1 af 2 Charmayne Maxee maxwell døde i følge TMZ af blodtab efter at være faldet og skåret sig i halsen på et knust vinglas. (Foto: Kristian Linnemann)
2 af 2 (Foto: Dan Erland Andersen/ Polfoto)