Sov ind i døden

Kim Møller og Per Agenbo, begge 24 år, omkom i campingvogn natten til søndag - formentlig som følge af kulilteforgiftning fra et læk i en slange

Se politikommissær hos lokalpolitiet i Herning, Michael Schultze, fortælle om ulykken. (Video: Anita Graversen)
Følg Krimi

Stemningen havde været glad og ukompliceret i forbindelse med de to unge mænd og venners sidste aften og nat, inden de intetanende sov ind i døden i en campingvogn på en mark nær Brande i Midtjylland.

Kim Møller Obenhausen Sørensen og Per Christian Agerbos tragiske og alt for tidlige farvel til livet skete angiveligt som følge af kulilteforgiftning ud på natten eller de tidlige morgentimer søndag.

Køleskab skyld i ægtepars tragiske død

- Vi mistænker et læk i en aftræksslange fra en gasvarmeradiator, der skulle lede overskydende gas ud af campingvognen for at være årsag til ulykken, siger efterforskningsleder og politikommissær hos lokalpolitiet i Herning, Michael Schultze, til Ekstra Bladet.

Han henviser til politiets tekniske undersøgelse af den campingvogn, som de to mænd blev fundet livløse i af Kim Møllers mor og en ven til Kim Møller mandag middag.

Var i festligt lag

Ifølge Michael Schultze er der intet, der tyder på, at de to unge mænd har været udsat for en forbrydelse.

- Vi har talt med flere andre unge mænd, som befandt sig i festligt lag med de to afdøde i deres campingvogn i aften- og nattetimerne frem mod søndag. Fra deres udsagn har vi ingen anledning til at tro, at der er tale om andet end en meget tragisk ulykke i kølvandet af en festlig aften, siger Michael Schultze.

To fundet døde i campingvogn

Kim Møller fra Karstoft ved Herning og Per Agerbo fra Sædding ved Skjern, der blandt andet delte en fælles interesse for mekanik, herunder traktorer, havde i den forgangne weekend overværet en konkurrence i traktortræk på Brande Pulling Arena.

Pårørende til de to afdøde undrede sig over, at de intet havde hørt fra dem og ikke kunne komme i kontakt med dem. Mandag sidst på formiddagen opsøgte Kim Møllers mor og en af hans venner, der også havde deltaget i festlighederne med de to afdøde i timerne inden tragedien, den aflåste campingvogn.

Lå med dyner over sig

Ansatte på pladsen ved traktorarenaen anså campingvognen for at være forladt, da de i løbet af søndagen ryddede op på stedet. De kontaktede derfor Kim Møllers mor, som sammen med vennen og ansatte fra arenaen fik skubbet et vindue til campingvognen op. De blev herefter mødt af det makabre syn af de to livløse mænd.

- De lå med dyner over sig, og der var ingen tegn på, at der var sket noget voldsomt eller kriminelt med dem, inden de lagde sig til at sove, siger Michael Schultze.

Familie myrdet med biludstødning

Holder politiets antagelse om kulilteforgiftning stik, er de to mænd sovet ind i døden uden at registrere noget som helst. Campingvognen, som de blev fundet i, har indtil for kort tid siden været udsat for tekniske undersøgelser, som kan være med til at fastslå dødsårsagen.

De to afdøde skal desuden obduceres, inden man med sikkerhed kan fastslå, hvad der ligger bag den tragiske hændelse.

 

 

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Støjberg er dansk politiks nye protest-dronning

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind