Spændt stemning efter Solhaven-dom

Stort politiopbud ved retten i Aalborg, hvor en flok unge ville have fat i frikendt Solhaven-forstander

Søren Virenfeldt. (Foto: Ernst van Norde)
Søren Virenfeldt. (Foto: Ernst van Norde)

Umiddelbart efter frifindelsen af de 12 tiltalte i Solhaven-sagen opstod der en spændt stemning foran byretten i Aalborg, hvor en gruppe unge ville have fingre i den tidligere Solhaven-forstander, Søren Virenfeldt.

En halv snes politifolk var hurtigt på stedet og holdt de fem-seks unge på afstand af Søren Virenfeldt. Mens en betjent hentede Virenfeldts bil, blev den frikendte eks-forstander indendøre.

Tidligere forstander Søren Virenfeldt på Solhaven er blevet frikendt for både vold og for at have opfordret sine medarbejdere til vold mod Solhavens beboere. (Foto: Ernst van Norde) Krimi Alle frikendt i Solhaven-sagen

Tidligere forstander Søren Virenfeldt på Solhaven er tiltalt for både vold og for at have opfordret sine medarbejdere til vold mod Solhavens beboere. (Foto: Ernst van Norde) Krimi Fuldt hus til Solhaven-dom

Kort efter forsvndt han i sin VW-bus ad en bagvej til retten.

Ingen kommentarer
Ingen af de frifundne, som Ekstra Bladet henvendte sig til, ønskede i minutterne efter den klare frifindelse at kommentere dommen.

Søren Virenfeldt sagde ganske kort:

- Jeg er tilfreds med dommen. Men de næste 14 dage vil jeg ikke udtale mig, lød det fra en tydeligt bevæget Søren Virenfeldt.