Sparkede døren ind hos 82-årig kvinde: Det gik helt galt

En 29-årig mand sparkede døren ind hos 82-årig kvinde - det skulle han aldrig havde gjort

82-årige Willie Murphy viser her sine imponerende muskler frem.(Foto: Privatfoto)
82-årige Willie Murphy viser her sine imponerende muskler frem.(Foto: Privatfoto)
Følg Krimi

En 29-årig mand valgte det helt forkerte hus, da han sparkede døren ind til en 82-årig kvinde i byen Rochester i staten New York i USA.

Det gik nemlig helt galt for den 29-årige mand, der her mødte sin overkvinde i den 82-årige Willie Murphy, der er en kendt bodybuilder i lokalområdet og er stærk som en bjørn.

Det skriver flere medier heriblandt CNN, Wham13  og ABC7

Willie Murphy fortæller til det lokale medie Wham13, at hun var ved at gøre sig klar til at gå i seng torsdag aften, da en ukendt mand pludselig begyndte at banke på hendes dør og bad hende om at tilkalde en ambulance til ham. Murphy fortæller, at hun straks tilkaldte politiet, men hun ønskede ikke at lukke den ukendte mand ind i sit hus.

Murphy fortæller, at manden blev vred og sparkede døren ind, hvorefter han trængte ind i lejligheden.

'Det var næsten mørkt, og jeg var helt alene. Og jeg er gammel. Men jeg er også benhård, fortæller Willie Murphy til det lokale medie Wham13 og viser sine muskuløse arme frem.

'Han valgte det forkerte hus at bryde ind i, fortæller Murphy, der har vundet flere priser i bodybuilding og stadig dagligt træner vægtløftning og bodybuilding.

Ifølge Murphy selv brugte hun adskillige husholdnings-effekter samt et bord til at jage den mistænkte indbrudstyv væk.

'Jeg tog fat i bordet og begyndte at skubbe det mod ham. Men så knækkede bordet, fortæller Murphy, der herefter benyttede bordbenene til at slå løs på den indtrængende mand.

Murphy løb også på et tidspunkt ud i køkkenet og greb en flaske baby-shampoo, som hun sprøjtede ud i ansigtet på den ukendte mand. Hun fik også fat i en kost og begyndte at slå ham med kosten.

I samme øjeblik dukkede politiet op, fordi Murphy havde tilkaldt dem lidt tidligere. Der blev også tilkaldt en ambulance, der kørte manden til behandling på hospitalet.

Murphy er sikker på, at manden sikkert har været lettet over at komme ud af hendes hus:

'Jeg tror, at han var glad, da han kom ind i ambulancen. Og det  var mig, der sendte ham ind i ambulancen, fortæller Murphy.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+