Spejlglatte veje: 'Ekstraordinær lag rejsetid'

Politiet advarer om glatte veje

Hvad er de hyppigste årsager til trafikuheld? DMI giver svaret.

Skal du ud i morgentrafikken denne mandag, er der flere ting, du skal være opmærksom på, og som skaber trafikale problemer.

På Rute 21 Holbækmotorvejen er der kun ét spor farbart i begge retninger ved Folkehaven.

Det skyldes vejarbejde, oplyser Vejdirektoratet til Ekstra Bladet.

'Det vil betyde ekstraordinært lang rejsetid på strækningen, især i retning mod København indtil først på morgenen', skriver Vejdirektoratet på Twitter.

Uheld på Fyn
Tidligt manddag morgen har der desuden været et uheld på E20 Fynske Motorvej fra Knudshoved mod Odense mellem Nyborg V og rasteplads Rønninge Nord.

Det skriver Vejdirektoratet på sin hjemmeside.

Venstre spor var spærret, mens redningsmandskabet og politiet var på stedet. Omkring klokken 05.25 var sporet farbart igen.

Hvad, der har været skyld i uheldet, er endnu uvist, men politikredse flere steder i landet, advarer om, at der spejlglat på de danske veje.

Artiklen fortsætter under opslaget ...

Således beretter man i Nordjylland om, at der saltes overalt, og der allerede tidligt mandag morgen har været et solo uheld grundet glatføre.

Hos Sydjylland beretter man ligeledes om, at der bliver salt blandt andet i Vejen Kommune.

Vejdirektoratets trafikkort kan man se, at der bliver saltet stort set i hele landet i de tidlige morgentimer, mens DMI's glatføre-kort viser, at det særligt i Nordsjælland og i Nordjylland, at vejene er farlige.

Opdateres ...