Spiste af offers ansigt: Hør naboens skræmmende alarmopkald

Politiet har offentliggjort lydoptagelse af alarmopkald efter 19-årig gik amok og sårede to

Hør hele naboens alarmopkald her. Foto og lyd: Martin County Sheriff's Office
Følg Krimi

Hvorfor gik 19-årige Austin Harrouff mandag aften amok og dræbte et helt tilfældigt ægtepar i en vanvittig blodrus, hvor han endte med at spise af mandens ansigt?

Det spørgsmål stiller indbyggerne i Miami-forstaden Tequesta sig selv i disse dage, efter den atletiske universitetsstuderende gik amok, så hele tre betjente måtte arbejde sammen om at fjerne ham fra hans maltrakterede offer.

Ud over at dræbe ægteparret Michelle Mishcon og John Stevens, stak han også en tililende nabo flere gange, da vedkommende forsøgte at hjælpe det chanceløse ægtepar.

19-årig gik amok: Spiste af offers ansigt, da politiet kom

Politiet i Martin County har efterfølgende offentliggjort en lydoptagelse af det opkald, hvor den hårdt sårede nabo tilkalder politiet.

Her kan han blandt andet fortælle politiet, at han ikke kender den mand, der pludselig angreb hans naboer, og som stadig befinder sig oven på sit fuldstændig tilfældige offer. Derudover fortæller han, at han selv er blevet stukket med hvad han formoder er en kniv.

- Jeg bløder temmelig kraftigt. I må meget gerne skynde jer, lyder det til sidste i opkaldet.

Du kan høre hele alarmopkaldet over artiklen.

Den 19-årige college-studerende gik fra at være en almindelig fyr med interesse i sport og bodybuilding, til at være en bestialsk dobbeltmorder. PRIVATFOTO
Den 19-årige college-studerende gik fra at være en almindelig fyr med interesse i sport og bodybuilding, til at være en bestialsk dobbeltmorder. PRIVATFOTO
 

Mor ringede til politiet
Efter at det lykkedes politiet at overmande den 19-årige football-spiller, blev han indlagt på hospitalet med beroligende medicin. I første omgang blev hans tilstand forværret, men han er siden kommet i bedring, skriver nyhedsbureauet AP.

Ingen ved endnu, hvad der fik ham til pludselig at gå amok.

I et alarmopkald foretaget af hans mor, og som også er offentliggjort af politiet, fortæller hun hvordan hun havde været ude at spise med ham og hans far, da han var kommet i et skænderi med sin far for derefter at forlade stedet i vrede. I alarmopkaldet fortæller hun, at hun er bekymret for sin søn, der har opført sig mærkeligt på det seneste, men at han så vidt hun ved ikke har taget stoffer.

Det var på turen fra restauranten, ved navn Duffy's, på vej til faderens hjem i den nordlige del i byen, at han pludselig gik amok på ægteparret, der sad i deres garage, som de så ofte før har gjort.

Lægerne på hospitalet har efterfølgende tjekket hans blod for de mest gængse stoffer, uden dog at kunne påvise noget. Nogle nye prøver skal dog prøve at fastslå, om han var påvirket af stoffet kaldet 'Flakka', som tidligere har ført til, at brugere har fået en meget aggressiv adfærd, hvor de har opført sig som superhelten Hulk.

'Ventede det ikke af ham'
En medstuderende beskriver over for Miami Herald Austin Harrouff som en helt almindelig studerende, der plejede at være en stille dreng.

- Han er faktisk sød, hvilket er hvorfor dette er så chokerende for alle. Ikke den type person, du ville forvente det her fra. I det hele taget virkede hans tilværelse sund og på rette spor, lyder det fra den medstuderende, som ikke står frem med navn.

På en Youtube-kanal, som den studerende bekræfter tilhører Austin, er der dog videoer, hvor han blandt andet siger, at 'jeg har en psykopat-side og en normal side. Jeg har mistet forstanden, hjælp mig med at finde den'.

Her siger han også, at han tidligere har taget steroider, men at han nu vil holde sig fra alle stoffer.

Det nu afdøde ægtepar bliver beskrevet af venner og bekendte som enormt åbne, og de havde altid garagedøren stående åben for folk, der ville tage plads i en af de tre sofaer, som var stillet op i garagen. Parret befandt sig netop i garagen, da de på meningsløs vis blev slået ihjel. PRIVATFOTO
Det nu afdøde ægtepar bliver beskrevet af venner og bekendte som enormt åbne, og de havde altid garagedøren stående åben for folk, der ville tage plads i en af de tre sofaer, som var stillet op i garagen. Parret befandt sig netop i garagen, da de på meningsløs vis blev slået ihjel. PRIVATFOTO
 

Tog dem for givet
De efterladte til det elskede ægtepar, der på mest meningsløse vis blev dræbt, er ikke overraskende knust efter den voldsomme måde, deres liv pludselig blev afsluttet på.

- Jeg tog min far for givet, som vi alle sammen tager vores forældre for givet. Jeg ønsker bare, at han ved, at jeg elsker ham, at jeg er stolt af ham og at han var en fantastisk fyr, siger John Stevens IV til Miami Herald. Han er søn af den 59-årige John Stevens og stedsøn til hans kone, der altså også blev dræbt, da den 19-årige Harrouff gik amok.

Politiet i Martin County forventer, at resultatet af prøverne, der skal fastslå, hvorvidt Austin Harrouff har været påvirket af stoffer, er klar i løbet af en til tre uger, om end politiet har presset på for at resultatet kommer hurtigt. Det har endnu ikke været muligt at afhøre den formodede gerningsmand.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+