Annonce:
Annonce:

Sporløst forsvundet: Her er det sidste billede af Dorte

Dorte Larsens familie opfordrer alle til at lede efter deres mor og hustru i kolonihaver, i vandet og hvor end det kan tænkes, at hun kan befinde sig, og kigge videoovervågning igennem

Denne overvågning fra naboens kamera viser forsvundne Dorte Larsen, da hun forlader sit hjem og går forbi naboens matrikel.
Annonce:
Følg Krimi

Ved du noget? Kontakt os på 1224@eb.dk eller SMS/MMS på 1224 (koster alm. takst)

Opdateret 11.47: Det sidst kendte billede af Dorte Larsen fra naboens videoovervågning er taget fredag klokken 10.23. Kameraet var indstillet til sommertid, oplyser hendes mand.

Dorte Larsen har været sporløst forsvundet siden fredag formiddag, hvor hun forlod hjemmet på Gemmas Alle i Kastrup omkring klokken 10.23.

Og det nye år har desværre ikke bragt vished for hendes mand gennem 30 år og deres tre børn, der er syge af bekymring.

- Det er intet nyt. Det er forfærdeligt. Det er derfor, vi er nødt til at bede offentligheden om hjælp, for hun kan jo ikke bare forsvinde ud i den blå luft. Der må være nogen, der har noget videoovervågning eller noget, de kan tjekke. Vi ved jo, hvornår hun er gået hjemmefra, siger hendes mand Claus Larsen.

Annonce:

Han deler selv et videoovervågningsbillede fra naboen, der viser den 45-årige dagplejemor og mor til tre børn forlade hjemmet, så man også kan se, præcist hvilket tøj hun havde på, da hun forsvandt. Det er det sidst kendte billede af hende.

Der har været en massiv eftersøgning efter Dorte Larsen allerede, men uden held.

- Det, vi mangler, er diverse kolonihaver på Amager og langs havnekanterne, siger Claus Larsen og løfter dermed en flig af den, omend komplet uforståelige, frygt for, at hun selv er hoppet i vandet.

En lykkelig familie
- Det er mange dage uden livstegn fra hende. Men man er også nødt til at være lidt realistisk, og det kunne jeg godt frygte lidt. Men det er bare så uvirkeligt og utænkeligt for hende. Så skal det være slået helt klik. Det fatter jeg slet ikke. Eller også er der noget, jeg ikke har vidst, siger han og tilføjer, at hustruen hader vand.

Hun har aldrig været forsvundet før.

Han har selv givet politiet oplysningen om, at hun forlod hjemmet i nedtrykt sindstilstand, men der er ikke tale om, at hun har været meget deprimeret.

Annonce:

- Det skal forstås sådan, at hun har været lidt ked af det og ikke rigtig har haft overskud til at glæde sig over, at det var jul, og vi snart skulle holde nytår, siger han og tilføjer, at det slet ikke har været sådan, at han har tænkt, at hun skulle i behandling.

- Jeg har kendt Dorte, siden jeg var 15 år. Vi har kendt hinanden over 30 år. Vi skulle have sølvbryllup næste år. Jeg vil faktisk betegne os som en meget, meget lykkelig familie, siger han og tilføjer:

- Dorte har altid været enormt vellidt af alle og ekstremt udadvendt. Hun er dagplejer til dagligt og har kun positive forældre. Jeg tror ikke, at der er nogen, der ikke bryder sig om Dorte. Hun er elsket af ekstremt mange mennesker.

Gik uden noget
Dagen før var hun også gået en tur for at klare hovedet, og hun efterlod en besked, der på igen måde gav indtryk af, at hun er forsvundet frivilligt.

Annonce:

- Hun har skrevet en seddel uden at ryste på hånden. En positiv besked. Datteren lå og sov og skulle ud og køre. Og så skrev hun bare 'husk lige at lægge nøglen ud', ensbetydende med, at så er nøglen der, til mor kommer hjem igen, hvis du er kørt, siger Claus Larsen.

Politiet har forgæves ledt efter Dorte Larsen på stier og veje i Kastrup i det område, hun bor, ligesom de har søgt efter hende på Amager Fælled med hunde og helikopter. I går formiddag var 200 mødt op for at søge med organisationen Forsvundne Personer, men også uden held.

200 danskere leder efter Dorte: Familien savner hende

I dag tager familien ud og leder igen, men de håber, at alle andre også vil holde et vågen øje, hvor end de kommer, eksempelvis i vand og i kolonihaver.

Annonce:

- Vi støtter os jo til hinanden og bevarer håber. Jeg prøver at tænke positivt og sige, at når vi ikke har fået noget nyt, så kan hun jo godt sidde hos en gammel dame et sted, som ikke er informeret om noget. Men hun har hverken sin mobiltelefon, penge eller smøger med, og det kan hun jo ikke leve uden. Nu er det på tredje døgn, og så kan jeg godt begynde at have min tvivl, siger Claus Larsen.

Dorte Larsen er 45 år gammel, har mørkt hår og er 164 centimeter høj. Hun var iført en sort jakke af mærket Tommy Hilfiger med pelskant på hætten, da hun forsvandt. Hun havde ingen hue på.

Hvis man har oplysninger kan politiet kontaktes på 114.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Mystisk mordkomplot

Annonce:
Hvad er din pris, Mette?
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: