Annonce:
Annonce:

Sprængstof fundet: Kristians lejlighed centrum i mystisk politiaktion

Østjyllands Politi og Hærens Ammunitionsrydningstjeneste har dagen igennem arbejdet omkring en lejlighed i Aarhus Vest, hvor der er fundet sprængstof. En 24-årig mand er anholdt. Lejlighedens beboer er målløs

Det er Kristian Silvio Miletics lejlighed, som har været centrum for sagen. Foto: privatfoto
Det er Kristian Silvio Miletics lejlighed, som har været centrum for sagen. Foto: privatfoto
Annonce:
Følg Krimi

Ved du noget? Send os dit tip på 1224@eb.dk eller SMS 1224 (alm. takst)

Siden søndag morgen klokken 7 har en lejlighed på Peter Fabers Vej i Aarhus Vest været centrum for en omfattende politiaktion, hvor en 24-årig mand tidligere på dagen blev anholdt, efter politiet havde tvunget ham ud med brug af tåregas.

Tidligt søndag morgen fik politiet en anmeldelse om fundet af en mistænkelig genstand i kælderen under lejligheden.

Siden har kampklædt politi samt Hærens Ammunitionsrydningstjeneste været massivt tilstede i området.

Somalier anholdt
I forbindelse med den opsigtsvækkende politiaktion er to opgange i lejlighedskomplekser i området blevet afspærret, mens beboere i området er blevet bedt om at holde sig fra de vinduer, der vender ned mod Peter Fabers Vej 37.

Annonce:

Politiet er hermetisk lukkede omkring yderligere oplysninger om den 24-årige anholdte, men Ekstra Bladet erfarer, at der formentlig er tale om en 24-årig mand med somalisk baggrund.

 Politiet advarer beboere i området Foto: Claus Bonnerup

Over for Ekstra Bladet oplyser kommunikationsansvarlig ved Østjyllands Politi, Janni Lundager, at den 24-årige mand ikke har bopæl på adressen, han blev anholdt.

Hun vil dog hverken be- eller afkræfte oplysningerne.

Politiet: Vi stormer din lejlighed
Det har Kristian Silvio Miletic derimod.

I flere måneder har han haft sin lejlighed udlånt til en kammerat, mens Kristian Silvio Miletic har boet i sit kolonihavehus.

- Jeg står i min kolonihave sammen med mine hunde, da jeg bliver ringet op af en politimand, der siger, at hvis vi ikke kan åbne din lejlighed op, så bruger vi vold, forklarer Kristian Silvio Miletic der målløst stod tilbage efter politimanden havde ringet.

Annonce:

Han forklarer, at politiet tilsyneladende var klar over, at han ikke befandt sig på adressen, men håbede han kunne hjælpe med at få den 24-årige mand ud, der af endnu uklare omstændigheder havde forskanset sig i lejligheden.

Men før Kristian Silvio Miletic kunne nå at finde ud af, hvad der var sket i lejligheden, havde kampklædt politi anholdt den 24-årige mand, ved at tvinge ham ud med tåregas.

Låner ofte lejlighed ud
- Jeg låner ofte min lejlighed ud, når jeg bor i kolonihaven, men den anholdte er ikke den samme person, som jeg har udlånt lejemålet til, forklarer Kristian Silvio Miletic.

Han er målløs over, at hans lejlighed i flere timer har været centrum i en sag om et muligt bombefund:

- Det kan ikke beskrives med ord. Jeg håber selvfølgeligt, at der er en person der har misforstået situationen fuldstændigt og der ikke er noget i sagen. Det er meget uvirkeligt det hele.

Tidligt søndag aften er Kristian Silvio Miletic påvej til politigården, for at afgive forklaring.

Omkring klokken 17.30 blev afspærringen ophævet. Politiet oplyser, at man i kælderen under Kristians lejlighed har fundet en mindre mængde sprængstof.

 Video: Claus Bonnerup

Ved du noget? Send os dit tip på 1224@eb.dk eller SMS 1224 (alm. takst)

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Der er et mordforsøg i gang
Annonce:
Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: