Sprang i døden foran øjnene af to politifolk

En ransagning af 30-årig mands lejlighed i Ørestaden endte i tragedie

Her landede den 30-årige, der valgte at begå selvmord, mens politiet ransagede hans lejlighed i Ørestaden. (Foto: Mogens Flindt)
Her landede den 30-årige, der valgte at begå selvmord, mens politiet ransagede hans lejlighed i Ørestaden. (Foto: Mogens Flindt)
Følg Krimi

Ved du noget ? Tip os på sms 1224 (koster alm. takst) eller på mail 1224@eb.dk

Det kom som et chok for to civile efterforskere fra Københavns Vestegns politi, at en 30-årig mand valgte at springe i døden fra sin lejlighed på sjette sal i Ørestaden i København, mens politifolkene var i gang med at ransage lejligheden.

Der var ikke andre til stede i lejligheden på Edvard Thomsens Vej end de to efterforskere og den 30-årige.

Den 30-årige blev anholdt mandag morgen mistænkt for en forbrydelse, som politiet her og nu intet vil oplyse om udover, at det ikke havde med narko eller rocker- og banderelateret kriminalitet at gøre. Han var ellers helt ukendt af politiet, erfarer Ekstra Bladet.

Da de to efterforskere efter anholdelsen var i gang med at ransage den 30-åriges lejlighed lykkedes det ham at springe ud fra lejligheden. Han ramte jorden foran en terrasse, og han var død på stedet.

Hvorfor var han anholdt ?
Politiinspektør Bent Isager-Nielsen, efterforskningschef Københavns Vestegns politi, ønsker kun at bekræfte, at dødsfaldet skete, mens politiet var i gang med en ransagning af lejligheden, efter at manden forinden var blevet anholdt et andet sted i hovedstadsområdet.

Bent Isager-Nielsen vil ikke oplyse, hvad den 30-årige var anholdt for, og henviser til Den Uafhængige Politiklagemyndighed, DUP, som nu efterforsker dødsfaldet, fordi det skete, mens den 30-årige var i politiets varetægt.

Naboer til dræbt mand: Der lød et brag

Politiklagemyndigheden har ingen nye oplysninger i sagen, men er i gang med at afhøre de to efterforskere, som var til stede, da manden valgte at springe ud fra lejligheden.

Selvom den 30-årige var anholdt, var han angiveligt ikke iført håndjern, fordi politifolkene forventede, at ransagningen ville foregå stille og roligt.

DUP´en blev underrettet om dødsfaldet af Københavns Vestegns politi klokken 11 i formiddags, og politiklagemyndigheden sendte straks efterforskere til stedet, hvor liget af den 30-årige stadig lå i en ambulance.

Mand død efter politiopgave: Sprang ud fra sjette sal

LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Papes ambition at være både dyr og dårlig?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+