Sprit-stiv student på afveje skabte kaos på motorvej

Der var for alvor gået Mokai og vodkashots i den for en uheldig student, der i sin brandert i morges forvildede sig ned på Helsingørmotorvejen

En lige lovlig festglad student skabte i morgens kort før klokken 6 panik på Helsingørmotorvejen mellem Hørsholm og Holte.

Den stærkt berusede teenager havde af ukendte årsager forvildet sig ned på den stærkt trafikerede motorvej, hvor han tumlede rundt i nødsporet mens bilerne susede omkring ørene på ham.

- Vi får enormt mange henvendelser fra bilister på motorvejen, der fortæller os om den sprit-stive unge mand, der er til fare for sig selv og trafikken.

- På vores overvågningskameraer kan vi konstatere, der er tale om en ung student og vi sender hurtigt en vogn ud efter ham, siger vagtchef Ole Hestbæk fra Nordsjællands Politi til Ekstra Bladet.

- Han var temmelig vissen for at sige det mildt og han var langt fra i stand til at tage vare på sig selv.

Betjentene fik hurtigt fat i den uheldige unge mand, som herefter blev kørt til bopælen, hvor han nu ligger og sover sin mastodont brandert ud.

På trods af, at den nyudklækkede student skabte kaos i morgentrafikken og var til fare for sig selv og andre, slipper han uden yderligere tiltale for sit lille morgenshow:

- Vi har valgt ikke at give ham nogen bøde. Vores gode hjerte løb af med os og vi kan jo alle huske, hvordan det var at blive student. Men han havde måske fejret det lige lovligt grundigt, lyder det fra vagtchefen der glæder sig over, at ingen kom tilskade i forbindelse med den unge fyrs vandretur på Helsingørmotorvejen.