Stadig mystik om ligrester i grøft

Ligsynet på torsdag vil skabe større klarhed over, hvad der er ske med den fomodede 74-årige mand, hvis ligrester i går blev fundet i en grøft i Slagelse

(video: Local Eyes)

Identiteten og dødsårsagen på den formodede 74-årige mand, hvis ligrester blev fundet i grøften ved et jernbanespor i Slagelse mandag formiddag, vil først blive fastslået efter på torsdag. Det er nemlig torsdag, at der vil blive afholdt ligsyn, fortæller Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi.

Se mere video på Localeyes.dk

- Vi er ikke nået videre. Vi skal igennem ligsynet først, for at være fuldstændig på det rene med, at der ikke ligger noget kriminelt, og så skal vi også have ham endelig identificeret, fortæller vagtchef Ole Hald til Ekstra Bladet.

Ligresterne blev fundet mandag kl. 11.54 af ansatte i et firma, der arbejder for BaneDanmark. De kontaktede herefter politiet.

- De opdagede noget tøj og nogle knoglerester og lod tingene ligge, indtil vi ankom. Vi fik så kigget nærmere på tøjet og fandt derfor de personlige effekter, som gør, at vi har en stærk formodning om, hvem den døde er, fortalte vagtchef Jens Frederiksen i går.

På grund af nogle personlige papirer og et ID-kort, der blev fundet sammen med ligresterne, formoder politiet, at den det er en 74-årig mand, som forsvandt i 2007.

Familien til manden er blevet underrettet, og det er blandt andet på grund af hjælp fra dem, at politiet ikke regner med, at der ligger en kriminel handling bag.

Ligresterne fra det otte år gamle lig blev fundet på en grund bag ved et stort trykkeri, der blandt andet trykker avisen BT. Men ifølger fabrikschefen på Sjællandske Avistryk, Carsten Runge, er der aldrig nogen af de ansatte, der kommer på grunden.

- De kommer bare om aftenen og trykker avisen for at tage hjem igen, når de er færdige. Ingen har noget at gøre bag trykkeriet, siger fabrikschefen.