Stak arm i anus på 25-årig på sexklub: Her er dommen

En mand er blevet dømt for et overgreb, hvor han stak armen op i anus på en 25-årig på en københavnsk sexklub

Overgrebet skete på sexklubben Body Bio på Vesterbro. (Foto: Google Maps)
Overgrebet skete på sexklubben Body Bio på Vesterbro. (Foto: Google Maps)

Den 50-årige mand, som i marts måned blev varetægtsfængslet for et overgreb på en sexklub, har fået 60 dages ubetinget fængsel for uagtsom legemsbeskadigelse, efter han bragte en 25-årig i livsfare ved at stikke sin arm op i ham.

Det oplyser specialanklager Jakob Buch-Jepsen fra Københavns Politi til Ekstra Bladet.

  (Google Maps) Krimi Sexklub-ejer efter grov voldtægt: - Det kan ske alle steder

Vesterbro
Overgrebet fandt sted på klubben Body Bio på Vesterbro, en klub særligt for homoseksuelle mænd.

Her skulle den 50-årige have presset sin hånd eller arm op i offerets endetarm, selvom om den forurettede modsatte sig det og sagde stop flere gange.

Den 25-årige mand blev efter seancen i sexklubben akut indlagt på Hillerød. Han blev vurderet til en overgang at være i livsfare. Han pådrog sig et brud på tyktarmen 22 centimeter over endetarmsåbningen og fik fjernet et stykke af tyktarmen og anlagt stomi.

De angivelige overgreb fandt sted på Body Bio i København. (Foto: Google Maps) Krimi 25-årig fik stukket arm op i sig på sexklub: 'Flere kan sagtens tage det'

"Gensidig"
I Københavns Byret har den 50-årige tidligere forklaret, at akten var gensidig. Ifølge ham mødtes de to på boyfriend.dk og chattede. Han forklarede ligeledes, at de havde haft sex tidligere på klubben før overgrebet fandt sted.