Stalker-mysterium løst efter otte år: Sendte breve med lort, døde rotter og sexfantasier

En 59-årig mand har erkendt over for politiet, at han i gennem otte år har chikaneret flere langelandske læserbrevsskribenter

Det var her i Humble, at Karin Knudsen fik tilsendt sine mange stalker-breve. (Foto: Google Maps)
Det var her i Humble, at Karin Knudsen fik tilsendt sine mange stalker-breve. (Foto: Google Maps)

Ved du noget om sagen? Eller har du selv modtaget lignende breve? Så tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224 (alm. takst)

Igennem otte år fik læserbrevsskribenter fra Langeland breve tilsendt med posten, der blandt andet indeholdt lort, døde rotter, sokker fra Schweiz, seksuelle fantasier og alle mulige andre mærkelige ting.

Ingen anede hvem afsenderen var, men nu har politiet fanget manden, som over for dem har erkendt forholdene.

Det skriver fyens.dk.

Det var en 59-årig mand fra Fyn, som blev fældet efter et tip fra et opmærksomt postbud. Inden da havde politiet ikke kunne finde ud af, hvem stalkeren var.

Hvor mange læserbrevsskribenter, som er blevet chikaneret vides ikke. Men 'der er mange', ifølge John Arly Henriksen, der er lokalbetjent i Rudkøbing.

- Og det er ikke alle, vi kender til. For det er ikke alle, der anmelder sådan noget, siger han til den fynske avis.

En af dem, som oplevede chikanen på nært hold, er Karin Knudsen.

Hun skrev et læserbrev for otte år siden til den langelandske ugeavis, Øboen, fordi byen Humble, som hun boede i, tilsyneladende stank af gylle.

- Hvad jeg ikke har brugt af tid og energi på det her, siger Karin Knudsen.

Postbud løste mysteriet

Gennembruddet kom for et halvt år siden, da politiet  sendte massiv information om chikaneposten ud til alle postbude på Sydfyn: opslag på posthuse og e-mails til hvert enkelt postbud.

- Vi bad dem om at være opmærksomme på lugt af lort, kuponhæfter og mærkelig adfærd. Og for et par måneder siden var der et postbud, der anmeldte en person, som han havde set putte noget i en postkasse. Det er pågældende, vi har sigtet, siger John Arly Henriksen, der er sikker på, at der er tale om den rigtig gerningsmand, som nu er blevet sigtet for blufærdighedskrænkelse og stalking.

Ved du noget om sagen? Eller har du selv modtaget lignende breve? Så tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224 (alm. takst)